Forumda nasıl arama yapılır

remixtik

Paylaşımcı
Konular
25
Arkadaşlar son zamanlarda konu araştırmadan konu açan arkadaşlara rast geliyoruz bende forumda konu açmadan evvel nasıl arama yapılır göstereyim
Screenshot 20250816 082701
Bu forumumuzun genel görünümü
Screenshot 20250816 082709
BAKIN BURADA BÜYÜTEÇ VAR BURAYA TIKLIYORSUNUZ

Screenshot 20250816 082716
BURADA BAKIN ARAMA VAR DİLERSENİZ DETAYLI ARAMA KISMINA ULAŞMAK İÇİN GELİŞMİŞ ARAMAYI KULLANIN
Screenshot 20250816 082727
MERAK ETTİĞİNİZ KONUYU LÜTFEN ARAŞTIRMADAN KONU AÇMAYIN SİZDEN RİCA EDİYORUM

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250816-082716.png
    Screenshot_20250816-082716.png
    287.7 KB · Görüntüleme: 8
Bu beyhude çaban için teşekkürler reis.
Forumun en görünen yerinde bulunan ''Arama'' kutuğucunu görmeyen, kullanmayan dostlarımız için rehber niteliğinde olmuş.
Lakin; şu an attığım mesaj vesilesiyle üste taşınıp görünür olan bu konu, 2 saat sonra kimsenin umrumda olmayan ''Arama'' kutucuğu gibi, forumun derinliklerinde
kaybolacaktır.

Ve, ne yazık ki; aynı konulardan yüzlercesi açılmaya devam edecektir. Benim önerim ''Çöp Konular'' adında bir bölüm oluşturulmasıdır. Farkındalık açısından tekrar eden ve hiç kimseye faydası olmayan konuların buraya taşınmasıdır. Ağlama duvarı gibi düşünün. :)

Bu beyhude çaban için teşekkürler reis.
Forumun en görünen yerinde bulunan ''Arama'' kutuğucunu görmeyen, kullanmayan dostlarımız için rehber niteliğinde olmuş.
Lakin; şu an attığım mesaj vesilesiyle üste taşınıp görünür olan bu konu, 2 saat sonra kimsenin umrumda olmayan ''Arama'' kutucuğu gibi, forumun derinliklerinde
kaybolacaktır.

Ve, ne yazık ki; aynı konulardan yüzlercesi açılmaya devam edecektir. Benim önerim ''Çöp Konular'' adında bir bölüm oluşturulmasıdır. Farkındalık açısından tekrar eden ve hiç kimseye faydası olmayan konuların buraya taşınmasıdır. Ağlama duvarı gibi düşünün. :)
Senin kullandığın uygulama hangisi linki varmıdır

Bazen üyeler kısa kelimeler kullandığında arama sonuç vermeyebiliyor.
Zaten arama hevesi olmayan kişi de "başka bir şey yazarak arayayım" demek yerine "madem çıkmadı ben konu açayım" diye düşünüyor olabilir.
Mesela "rec m3u" yazınca aşağıdaki hatayı veriyor arama sayfası.
Dediğim gibi bu forumun bir sorunu olmayabilir, kimlerin ne yazıp da aradığını bilemeyiz.
Sadece belirtmek istedim, küçük de olsa etkisi vardır diye.
1755337587864

Bazen üyeler kısa kelimeler kullandığında arama sonuç vermeyebiliyor.
Zaten arama hevesi olmayan kişi de "başka bir şey yazarak arayayım" demek yerine "madem çıkmadı ben konu açayım" diye düşünüyor olabilir.
Mesela "rec m3u" yazınca aşağıdaki hatayı veriyor arama sayfası.
Dediğim gibi bu forumun bir sorunu olmayabilir, kimlerin ne yazıp da aradığını bilemeyiz.
Sadece belirtmek istedim, küçük de olsa etkisi vardır diye.
Ekli dosyayı görüntüle 11995
Rec yazdığımızda çıkan sonuçlar. ''Rec tv m3u'' yazan konu, daha dün arama yapılmadan açılan bir konu. Yoksa en başta ''Rec tv otomatik'' çıkmaktadır.

.Rec

Geri