Forumda canlı chat ve aktivite

Serkanice

Üye
Konular
2
Foruma üye olanlar için Forumda canlı chat fonksiyonu olursa foruma canlılık getirir formun artısı olur diye düşünüyorum.Stratejinize uygunsa forumda canlı chat çok güzel olur.Ayrıyeten kaç kişi aktiv forumda olduğunu görmek daha güzel olur.

Foruma üye olanlar için Forumda canlı chat fonksiyonu olursa foruma canlılık getirir formun artısı olur diye düşünüyorum.Stratejinize uygunsa forumda canlı chat çok güzel olur.Ayrıyeten kaç kişi aktiv forumda olduğunu görmek daha güzel olur.
Keşke önce kategorileri halletseler de sonra onu yapsalar :)

Çevrimiçi üyeler zaten gözüküyor bunda sorun yok kategorilerde ne gibi sıkıntı var anlamadım

Chat konusu daha önce de açılmıştı, şahsen ben eğer yapılırsa bile forumdan bağımsız yapılmasını tercih ederim. Yani isteyen olursa başka bir yerde yapsın. İnsanların buraya sohbet etmeye değil ki öyleyse bile özel mesajlaşma diye bir özellik var o kullanılır genel olarak sinema ve teknoloji konularında bilgi almak/vermek için geldiğini düşünüyorum.

Forumda kategori olayında ise forumu yeterince incelememişsiniz sanırım ama özellikle m3u ya da benzeri bir isim verilmemesine rağmen onların paylaşılacağı bir forum başlığı zaten var ve Uygulamalar diye geçiyor. O foruma girdiğinizde Uygulamalar forumunun kuralları yazılı oraya girince de m3u paylaşımı için açılan forum olduğu anlaşılıyor.

https://forum.sinetech.tr/bolum/uygulamalar.20/
Naçizane tavsiyem aslında biraz kurcalar ve okursanız birçok şeyin yerli yerinde olduğunu görürsünüz. Eksikleri yok mu? Kesinlikle! Onların da zaman içerisinde giderileceğini ve yeni şeylerin olabileceğini düşünüyorum.

Şu anda forumun en büyük avantajı büyük bir çoğunluğunun ileri yaşta ve saygı çerçevesinde diyaloglar kurabilen kişilerden oluşuyor olması. Ara ara da olsa kısa, baştan savma ve düzensiz cümlelerle ilginçleştirenler olabiliyor tâbi ;)

Her neyse, özetle benim bu başlık ve içeriğiyle ilgili yorumum sıkça sorulup kullanılan şeyler için ilgili forumların mevcut olduğu ve chat (sohbet) konusunda negatif olduğumdur. Büyük bir ihtimalle de öyle birşey olursa foruma girmeyi bırakabilirim ;) Yine de herkesin talepleri ve beklentileri olduğunu kabul etmek gerekir. Ben de bir katılımcıyım karar verici değil 😏

Forum şu an iyi , bilgiye ulaşmak kolay , yöneticiler ve kullanıcıların destekleri yerinde , kısaca iyi forumlar :)

Ben illaki şöyle olsun söylemedim..hani daha güzel olur falan gibisinden söyledim.bana farketmezde zaten konu sayılarına bakarsak canlı chat gibi olmuş...Selam yazanda konu açmasın diye düşündüm)) Anlamsız konularla dolacak gibi görünüyor onun için canlı chat önerdim.olmasa da olur sadece bir öneriydi

Ben illaki şöyle olsun söylemedim..hani daha güzel olur falan gibisinden söyledim.bana farketmezde zaten konu sayılarına bakarsak canlı chat gibi olmuş...Selam yazanda konu açmasın diye düşündüm)) Anlamsız konularla dolacak gibi görünüyor onun için canlı chat önerdim.olmasa da olur sadece bir öneriydi
Tabiki saygı duyarız yeni fikirler olacak elbet, arkadaşlarda olanı söylediler, genel olarak zaten, sizinle ilgili değil lütfen üzerinize alınmayın, forumda ortam çok güzel herkes herkese elinden geldiğince sıcak davranıp bilgi vermeye çalışıyor, hepimizin eksik yönleri hataları olabilir, herkesin herkese ihtiyacı var diye düşünüyorum :)

Geri