Forumda buradaki bilgileri satanlar var

remixtik

Paylaşımcı
Konular
199
Forumdaki bilgileri başka mecralarda satanlar var eğer buradan birisi ise güzel kulağını çınlatıcam haberi olsun
Bazı menfaatler karşılığında satanlar var
Ben isim vermiycem kim olduğunu bir kişi biliyor kim olduğunu
Buradaki bilgileri Facebook da paylaşıyor onu bulursam gerek burada gerek Facebook'ta kulağını çınlatıcam haberi olsun

Biz burada bilgi satın diye paylaşım yapmıyoruz
Ya da menfaatlenin diye yapmıyoruz

Çok şey yazardım sırf ban yememek için yazmıyorum yoksa Kasımpaşadan girer şişhaneden çıkardım...benim kızdığım nokta
Menfaat sağlanması

Forumdaki bilgileri başka mecralarda satanlar var eğer buradan birisi ise güzel kulağını çınlatıcam haberi olsun
Buradaki bilgileri Facebook da paylaşıyor onu bulursam gerek burada gerek Facebook'ta kulağını çınlatıcam haberi olsun

Çok şey yazardım sırf ban yememek için yazmıyorum yoksa Kasımpaşadan girer şişhaneden çıkardım...benim kızdığım nokta
Menfaat sağlanması

En kolay yakalanacak yer Facebook acemi işi 😃

Kim olduğunu bilmeden paylaşım yaptığını nereden biliyorsun hocam? 🤣 kafamda deli sorular. Ahahhahhaha

memleketimizin en büyük sorunlarından bir tanesi zaten bu şark kurnazı ağlaksızlar

Menfaat sağlanması
Kişisel bilgileri nerede görüyor ki satıyor? Anlamadım. İsmimiz bile yok. Nickimiz var. Kişisel bilgilere forum içinden nasıl ulaşıyor?

Kişisel bilgileri nerede görüyor ki satıyor? Anlamadım. İsmimiz bile yok. Nickimiz var. Kişisel bilgilere forum içinden nasıl ulaşıyor?
Lütfen bu soruyu duymamış oluyum üstad herkes üye oluyor ip adresi belli, e-posta adresi...

Arkadaşlar konu yanlış yere doğru gitmeden düzeltme yapalım. Elemanın birisi burada paylaşılan bir uygulamayı kullanarak milletten para söğüşlemeye çalışıyor. Fakat şöyle bir durum var, o uygulamaya ulaşmak çok da zor değil. Telegramda istemediğiniz kadar kanalda paylaşılmakta.

Lütfen bu soruyu duymamış oluyum üstad herkes üye oluyor ip adresi belli, e-posta adresi...
Ona bakarsanız e nabız kaç kere hacklendi. Adamlar benim beyim MR'ım ile ne yapacaksa? IP de bulunur, posta da bulunur. Benim anlamak iistediğim forumda paylaışan bilgi içerikçi paylaşımları mı satıyorlar yoksa forum üyesi bilgilerini mi satıyorlar? O kısmı çözemedim. Yoksa her şeyimiz herkesin elinde maaşallah.

Arkadaşlar konu yanlış yere doğru gitmeden düzeltme yapalım. Elemanın birisi burada paylaşılan bir uygulamayı kullanarak milletten para söğüşlemeye çalışıyor. Fakat şöyle bir durum var, o uygulamaya ulaşmak hiçte zor değil. Telegramda istemediğin kadar kanalda paylaşılmakta.
Anlaşıldı. Yorulmaya devam etsin o zaman. :)

Menfaat sağlanması
Arkadaşım tam ve açıklasana en baştan. Konu olmadık yerlere doğru gidecekti. Aman deyim.

Ona bakarsanız e nabız kaç kere hacklendi. Adamlar benim beyim MR'ım ile ne yapacaksa? IP de bulunur, posta da bulunur. Benim anlamak iistediğim forumda paylaışan bilgi içerikçi paylaşımları mı satıyorlar yoksa forum üyesi bilgilerini mi satıyorlar? O kısmı çözemedim. Yoksa her şeyimiz herkesin elinde maaşallah.
Keşke sadece enabız olsa edevlet kaç kere hacklendi maalesef bütün bilgilerimize rahatlıkla ulaşılabiliyor, bütün bilgilere daha kötüsü sürekli bilgilerinde güncellendiği söyleniyor maalesef.

Keşke sadece enabız olsa edevlet kaç kere hacklendi maalesef bütün bilgilerimize rahatlıkla ulaşılabiliyor, bütün bilgilere daha kötüsü sürekli bilgilerinde güncellendiği söyleniyor maalesef.
Olur, her şey olur. Sosyal çürümenin uçlara vardığı yerde böyle şeyler hafif kalır. İşin kötüsü sosyal çürümenin geri dönüşü yok. Siber alem de bunu iyi değerlendiriyor. Herkes geliştiriyor kendini de dolandırıcı yatıyor mu? O da geliştiriyor kendini. En son MHRS'den randevu alma olayınca dolanırıcılık çıktı. Bir hafta olmadı daha. Bir yıldır varmış. Şikayet gırla gidiyor. Adam hala aynı sahte ssiteden milleti dolandırıyor düşünün. Ben daha ne deyim. E devlet içinde taşınmazı olanlar tapudan bensiz işlem yapılamaz diye açsın o kısmı. Ne olur, ne olmaz. Organ bağışına da mutlaka birinci derece yakın ekleyin. Doktor kararına bırakmayın.

Geri