foruma özel pc üzerinden panel proje aşamasında

osmenbaha

Üye
Konular
13
şu an sadece pc de tarayıcada izlenecek panel için uğraşıyorum

demene amaçlı beleş servere attım 1-2 yayın ekledim live tv de 2 yayın var deneme amaçlı

yansıtma olayını çözünce güzel bir şey olacak türkçe çeviri olacak

panel:
user:

[email protected] 12345678

birlikte yapabileceklerimiz ekleyebileceklerimiz varsa foruma özelden yazın özellikle şu yansıtma olayını çözen varsa

Çok teşekkürler giriş de havalı inşallah güzel şeyler olur , takipteyiz ;)

*** ücretli olursa tutmaz

ücret yok sadece forumda paylaşıcam linkler paylaşılırsa m3u8 ve iframe olarak eklerim özelden atın linkleri birde ustalar baksın linkleri yakalamak kolaymı diye önlem alalım

ücret yok sadece forumda paylaşıcam linkler paylaşılırsa m3u8 ve iframe olarak eklerim özelden atın linkleri birde ustalar baksın linkleri yakalamak kolaymı diye önlem alalım
bs1
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Kolay yakalandı hocam

demene amaçlı beleş servere attım 1-2 yayın ekledim live tv de 2 yayın var deneme amaçlı

panel:
user:

birlikte yapabileceklerimiz ekleyebileceklerimiz varsa foruma özelden yazın özellikle şu yansıtma olayını çözen varsa
emeğine sağlık şimdiden mükemmel bir site olacağı kesin başarılar diliyorum güzel olmuş eksikleri giderildikten sonra tercih sebebi olur

HTML:
buda iframe hocam sanki koruma gereği var gibi duruyor. :D
html yapısını ben oluşturdum ama iframe size ait

HTML:
buda iframe hocam sanki koruma gereği var gibi duruyor. :D
html yapısını ben oluşturdum ama iframe size ait
hocam bein 1234 yada başka bir deyiş ile bunları nasıl yakalıyorsunuz muhakkak arada bir emek var saygı duyuyorum biz de ögrensek de cahil kalmasak mı diye de kendi kendime sen de yapabilirsin diyorum :)

panel:
user:

Bu ekranı nasıl geçeceğiz?

Ekli dosyalar

• 11.jpg
    11.jpg
    303 KB · Görüntüleme: 25
eksikleri beraber tamamlıyacaz artık 1 güzel bi servere alıcaz kurulumu yapıp 3 - 5 kişi admin panelden ilgilenebilir varsa ilgilenecekler deneme sonrası temiz bi hosta atalım sadece forum için çalışsın

hocam bein 1234 yada başka bir deyiş ile bunları nasıl yakalıyorsunuz muhakkak arada bir emek var saygı duyuyorum biz de ögrensek de cahil kalmasak mı diye de kendi kendime sen de yapabilirsin diyorum :)
kaynak kodlarına bakıyorum hocam, site ağ yapısını inceliyorum yakalıyorum burada bunu paylaşma sebebimde arkadaşın kolay yakalanıyor mu diye kontrol etmemizi istemesi o yüzden paylaştım. html kodları bana ait ama iframe yani player ona ait. Forumda kaynak bulabilirsiniz çünkü zamanında linkleri basitçe nasıl yakaladınığına dair anlatım görmüştüm

kaynak kodlarına bakıyorum hocam, site ağ yapısını inceliyorum yakalıyorum burada bunu paylaşma sebebimde arkadaşın kolay yakalanıyor mu diye kontrol etmemizi istemesi o yüzden paylaştım. html kodları bana ait ama iframe yani player ona ait. Forumda kaynak bulabilirsiniz çünkü zamanında linkleri basitçe nasıl yakaladınığına dair anlatım görmüştüm
o bölümü kaçırmışım .) tekrar yayımlansa hiç fena olmaz yine de teşekkür ederim

ödeme almayacağım için pek bakmadım açıkçası verilen şifrelerle devam edelim ilk mesajda kullanıcı adı şifre mevcut

Biraz film ekle istersen android tv box üzerinde de deneyelim, video performansı açısından ;)

Geri