pablorate
Üye
- Konular
- 11
Canva Pro davetiyesi, tarafınıza iletmiş olduğumuz e-posta adresine gönderilmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Canva Pro davetiyesi, tarafınıza iletmiş olduğumuz e-posta adresine gönderilmiştir.
Canva Pro davetiyesi, tarafınıza iletmiş olduğumuz e-posta adresine gönderilmiştir.mail adres [email protected]
Canva Pro davetiyesi, tarafınıza iletmiş olduğumuz e-posta adresine gönderilmiştir.[email protected] teşekürler
TeşekkürlerCanva Pro davetiyesi, tarafınıza iletmiş olduğumuz e-posta adresine gönderilmiştir.
Rica EderimTeşekkürler
ihtiyacın varsa sende dene abi ben denedim hata verdi ama birisi denemiş olmuş istersen sende dene yani sen bilirsin yinedeMail paylaşan arkadaşlar sonucu da yazsınlar lütfen.
reisim bizde yalan olmazzzMail paylaşan arkadaşlar sonucu da yazsınlar lütfen.
sınırsızKaç aylık bu premium
Estağfurullah o amaçla değil ama en azından teşekkür mahiyetinde bunu yapmak gerekir diye düşünüyorum.reisim bizde yalan olmazzzsende ilet teslim edelim hiç sorun değil hata bir ekran görüntüsü ileteyim