Lapsetur
Paylaşımcı
- Konular
- 34
Buradan doğum tarihi yaşadığınız yeri tamamlayın https://forum.sinetech.tr/hesap/account-details
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
internet cafelerde pineklenen günler uffffICQ'yu unutmayalım![]()
mesaj sesi kulaklarımdaICQ'yu unutmayalım![]()
ICQ çiçeğini kim unutabilir ki ?ICQ'yu unutmayalım![]()
Mister No ve Kızılmaske yi ilk çıktığı günden itibaren toplamıştım. Ciddi bir kolleksiyon olmuştu fakat annemler evde yer bulamayıp, apartmanın çatı katına koymuşlar ve oradan sizlere ömür. Çok üzülmüştüm.Teksas Tomisk Zagor Mr.No ... kitaplarına saklayan varmı halen![]()
5'er ama "hileli" gruplar halinde olmasaydı da 10 yıllık aralıklarla olsaydı 40-50 ve 50+ başa baş olurmuşYaş gurupları beşer beşer artarak gruplanırken, 50+ tek kalemde geçilmiş , neredeyse yüzde kırk ile ezici çoğunluğu oluşturmuş![]()
Bu sonuçlar açıkça gösteriyor ki Sinetech kanalı ve forumu gerçekten belli bir yaş gurubunun ihtiyacı , dertlerininin ilacı![]()
Güzel yıllardı şimdikiler bizden daha iyi koşullara sahipler ama beğenmiyorlarbizim dönemimiziNedemezsin devremMsn,Mirc,Winnap gençliği burdaymış.Cansınız selamlar...
1964Ben de forumun en yaşlısı benimdir diyordum![]()