Forum Üyeleri Yaş Ortalaması Anketi.

Hangi Yaş Aralığındasınız?

• 15-20 yaş Arası

Oy: 3 2.0%
  • 20-25 yaş Arası

Oy: 7 4.7%
  • 25-30 yaş Arası

Oy: 14 9.4%
  • 30-35 yaş Arası

Oy: 12 8.1%
  • 35-40 yaş Arası

Oy: 15 10.1%
  • 40-45 yaş Arası

Oy: 25 16.8%
  • 45-50 yaş Arası

Oy: 18 12.1%
  • 50- yaş ve üstü

Oy: 55 36.9%

• Kullanılan toplam oy
    149
Teksas Tomisk Zagor Mr.No ... kitaplarına saklayan varmı halen 😁
Mister No ve Kızılmaske yi ilk çıktığı günden itibaren toplamıştım. Ciddi bir kolleksiyon olmuştu fakat annemler evde yer bulamayıp, apartmanın çatı katına koymuşlar ve oradan sizlere ömür. Çok üzülmüştüm.

Dikkat ettim, biz "olgun" üyeler yazdıkça oranımız yükseliyor.

Yaş gurupları beşer beşer artarak gruplanırken, 50+ tek kalemde geçilmiş , neredeyse yüzde kırk ile ezici çoğunluğu oluşturmuş:)
5'er ama "hileli" gruplar halinde olmasaydı da 10 yıllık aralıklarla olsaydı 40-50 ve 50+ başa baş olurmuş ;)

bende 44 azınlık olduğumu düşünürken durum pek de öyle değilmiş, kendimi forum için yaşlı sanarken neredeyse genç olacakmışım :)

Doğum tarihim 16.11.1953’müş, nüfus kaydı böyle, hesabı siz yaparsınız! :cool:
Taksim‘de IBM’de çalışan bir mühendis kız arkadaşım vardı, meraklı oluğumdan, bin bir izin ve zahmetle alt katta bir koca salona aldılar, metrelerce uzun KOS KOCAMAN bir makine vardı, “bilgisayar”ın adı bile daha yeni tartışmaya başlanmıştı, ne diyelim diye; yanında da yine devasa bir makine daha: “kart delme makinesi”!
Bilmem anlatabildim mi? :)
Tek floppy diskli cihazdan sonra çift 512KB (MB DEĞİL) sürücülü cihaza geçildiğinde, gece uyku tutmazdı: “bu nasıl doldurulur ki?” diye! :)
Ya o efsanevi taşınabilir Macintosh, kompakt dikdörtgen yapı, beyaz kare ekran ve 3.5” (inç) tek disketli! Bir sınıf arkadaşım BİLKOM’da satış müdürü olarak işe başladığında orijinal kendi çantasına koyup evine getirdiğinde, şoke olmuş dokunmaya çekiniyor idik!

Son düzenleme:
Eveet anketi görene kadar buranın en yaşlısıyımdır diye düşünmüştüm. Maşallahı var forumun. Ben de 62 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :p :p

Konuyu görüntüleyenler

Geri