Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bir şehrin eski Huzurevi idari amiri olarak katılmıyorumForum huzur evine döndütoplanırsak tavla atarız
Senin gibi zehir gençler taşıyacak bizi ileriye, tebrik ediyorum çalışmalarını kardeşim.Forumda yüzde 5 kanalda yüzde 9 temsil ediyorum![]()
Genç gruptaymışız haberimiz yok (47)İyiymiş vallahiböyle dahada ısındım foruma.Yaşlandık bu işler için derken (yaş 45) varlığınız bana moral oldu abiler amcalar devreler.
Teşekkür ederim abi ben bi gururlandım şimdiSenin gibi zehir gençler taşıyacak bizi ileriye, tebrik ediyorum çalışmalarını kardeşim.
1965 DOĞUMLUYUM. 58-59 sen benden gençsinBastım 50 ye![]()
Ben Redkitciydim. Ama dudağında çöp olmadığı, sigara olduğu zamanlarTeksas Tomisk Zagor Mr.No ... kitaplarına saklayan varmı halen![]()
Olmaz olur mu. Evde benim ceyiz sandığımda hafta sonları ara sıra çıkarırım okurum. Bazende grupta paylaşım olursa okurumTeksas Tomisk Zagor Mr.No ... kitaplarına saklayan varmı halen![]()
Ben teşekkür ederim abiYaş ortalamasını düşürüyorda, işlev ortalamasını yükseltiyorbaşladığından beri onun m3u larını kullanıyoruz. Tşk ler patr0n iyi varsın.
Nedemezsin devremGenç gruptaymışız haberimiz yok (47)
Nedemezsin devremMsn,Mirc,Winnap gençliği burdaymış.Cansınız selamlar...