GenesisYinesis
BANNED
- Konular
- 7
Forumu Kullanan Üyelerinin Yaş Ortalaması Acaba Nedir Diye Merak Ettim ve Katılmak İsteyenler İçin Bir Anket Hazırlayıp İlk Oyu da ben Kullandım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ama her üyenin tek oy kullanma hakkı var.Ben aralığa girdim ama yaşlarının sonu 0 ve 5 olanlar için ikişer seçeneği de işaretleme hakkı varSeçenekleri 15-20/21-25/26-30 vb yapmak daha iyi olurmuş sanki. Arası ifadesini de kaldırınca tam oluyor hatta.
Şöyle izah edeyim dostum. Örneğin, yaşı 20 olan birisi eğer ki dünyada 20 yılı tam doldurmamış, yani 19 bitmiş 20 den gün almış ise 15-20 yaş arasını seçmesi gerek. Ama, 20 yılı doldurmuş 21 den gün almış ise de 20-25 yaş arasını seçmeli.Tek ama iki farklı yerden birine ve böylece yaş aralığını doğru tahmin etmek pek mümkün değil. Arada büyük fark var. Her neyse, zaten pek de mühim bir şey olmayacaktır sonuçlar doğru veya yanlış![]()
Çocuktuk diyorsak lise talebesi kendisine çocuk demez diye düşünürsek 7-14 yaş arası ilkokul ortaokul arası gibi dersek eğer;1980 darbesinde cocuktuk okula giderdik onq gore hesab edin
Bastım 50 ye![]()
Maşallah.71 bastım.
Hürmetler Bey amca71 bastım.
Yaş 61 olunca, bana göre bir forum buldum diyordum şimdi nedeni belli oldu.![]()
Neyse yazmıycamForumdan tecrübe fışkırıyor resmen![]()
iyi anlamda söyledim de yanlış anlaşılmasınNeyse yazmıycam![]()
Ahhhh ahh. Hala özlemle anıyorum. Kopamadım Amiga500 den. Sanırım kopamayacağımda.Ne güzel günlerdi. Amiga 500'ün başına otururduk. Oyunlar süperdi grafikler o dönem için süperdi workbench (windows'u) güzeldi
85 - 95 yılları arası çok güzeldi
Ahhhh ahh. Hala özlemle anıyorum. Kopamadım Amiga500 den. Sanırım kopamayacağımda.