radyocusoner
Üye
- Konular
- 0
Botech Wzone
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
oyun veya kodi ile işim yok dostum arada netflix maç zamanı iptv başka yok8gb depolama alani var, egerki netflix vb. isler icin kullanacaksan cok iyi ve kaliteli ama disardan uygulamalar yukleyeceksen veya oyunlar, kodi nin buyuk bolumunu kuracaksan 8gb yetmiyor.
o zaman gozu kapali al, google lisansli var ve goruntu kalitesi cok iyi, online watch, stream icin cok iyi cihaz.oyun veya kodi ile işim yok dostum arada netflix maç zamanı iptv başka yok
anladım çok teşekkürlero zaman gozu kapali al, google lisansli var ve goruntu kalitesi cok iyi, online watch, stream icin cok iyi cihaz.
Teşekkür ederim
güzel ben bunu kullaniyorum memmunum yani iyi ama yenisini almayi düşünüyorumbunu almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı nasıl cihaz iyi mi yada önerebileceğiniz başka cihaz var mı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
PC'nin gücünden faydalanıyorsunuz yaniBilgisayara Android TV X86 kurdum onu kullanıyorum![]()
Harika bir cihazdır tavsiye ederim.