Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ahahha hocam biraz riskli değil mi ?Ne box ne stick, her şeyi bir üyemizin tabiri ile (okunmuş) telefonumda kullanıyorum.
Nasıl yani benimde öğrenmem lazım sevgili hemşehrim yardımcı olurmusunBilgisayara Android TV X86 kurdum onu kullanıyorum![]()
Bana pek riskli değil hocam malûm genelde icini inceleyip, modlayıp kullanıyorumahahha hocam biraz riskli değil mi ?
Ben memnunum tavsiye edrim şıkır şıkır çalışıyor hızıda iyibunu almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı nasıl cihaz iyi mi yada önerebileceğiniz başka cihaz var mı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
sağol dostum teşekkürlerBen memnunum tavsiye edrim şıkır şıkır çalışıyor hızıda iyi
8gb depolama alani var, egerki netflix vb. isler icin kullanacaksan cok iyi ve kaliteli ama disardan uygulamalar yukleyeceksen veya oyunlar, kodi nin buyuk bolumunu kuracaksan 8gb yetmiyor.bunu almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı nasıl cihaz iyi mi yada önerebileceğiniz başka cihaz var mı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.