Forum rütbeleri hk.

Rütbe yi alan da, ego tavan.
Neden üyeler kategorize edilsin. Amaç sınıf farkı yaratmak mı ?
Buradaki amaç, üyenin aktifliğini, güvenirliğini gösterir. Üyeyi aktifliğe teşvik eder.

14 sene kendi sitem de. tüm üyeler gibi kidemsiz dolastim. herkesin icinde ayni olmak. cok iyi geliyordu. sonucta sanal alem......

14 sene kendi sitem de. tüm üyeler gibi kidemsiz dolastim. herkesin icinde ayni olmak. cok iyi geliyordu. sonucta sanal alem......

Benimde forum sitem vardı. Facebook çıktı mertlik bozuldu. Bende 2017'de kapattım siteyi. Domain düştü geri almak istediğimde çok para talep ettiler. Bende nostalji olsun diye .tr uzantılı aldım tekrar. O zamandan beri çok şey değişmiş. Vbulletin kurulu idi. Türkçe karakterler bozuk çıktığı için bende mybb'ye merge ettim. Millete açtım siteyi gelin diyorum kimse gelmiyor :ROFLMAO:

Bende nostalji yapıyorum.

Rütbeyi alıp tavan yapan bir örnek var mı @tamay :)

varsa bilelim ve konuşalım kendisi ile, ( ikna kabiliyetim yüksektir )
Benim!... Valide ile farkı semtlerdeyim, dün o taraflarda işim vardı ona da uğradım, oturdum kanepeye. Anneme: "-Koş bana bir çay koy, moderatörüm ben hoyyyt!" dedim... 40 kusur yaşına gelseniz de o uçan güdümlü anne terliğinin tadı başka bee...🤤

Bizim aldığımız rütbelerin herhangi bir ayrıcalığı yok yani öyle vip mualemesi görmüyoruz sadece görüntü olarak duruyor o yüzden gereksiz konu uzatmaya gerek yok moderatörler harici kimsenin yetkisi yok yani
Nasıl ayrıcalığınız yok? Az önce sen deniz kenarında şezlongta güneşlenirken, İnci uzun bardakta, üstünde minik şemsiyeli kurdan olan rengarenk kokteylini ben ikram etmedim mi sana?

Nasıl ayrıcalığınız yok? Az önce sen deniz kenarında şezlongta güneşlenirken, İnci uzun bardakta, üstünde minik şemsiyeli kurdan olan rengarenk kokteylini ben ikram etmedim mi sana?
Hayır abi karıştırdın galiba 😅

KALBİNİN naifliğini KELİMELERE
yansıtan insanları ÇOK SEVİYORUM

________EKSİLMEYİN...♥️ 🤲🏻
🌹🦋_________ _______🦋🌹
Hayırlı akşamlar keyifli vakitler dilerim 🥰☕

Geri