Forum rütbeleri hk.

Günlerdir bununla ilgili konu açsam mı diye düşünüyordum sonra emin olamadım fakat benimle aynı düşünceleri paylaşan birilerinin olması güzel bende açılması yönündeyim mesajlara , aktifliğe göre , tepki puanlarına göre rütbelerimiz olsa fena olmazdı özelliği olmasa da olur mesaj atarken yanda bilgilerimizin olduğu kısıma ayrı bi hava katmış olur

Günlerdir bununla ilgili konu açsam mı diye düşünüyordum sonra emin olamadım fakat benimle aynı düşünceleri paylaşan birilerinin olması güzel bende açılması yönündeyim mesajlara , aktifliğe göre , tepki puanlarına göre rütbelerimiz olsa fena olmazdı özelliği olmasa da olur mesaj atarken yanda bilgilerimizin olduğu kısıma ayrı bi hava katmış olur
Desteğin için teşekkürler @patr0n

Şuan forumda puan sistemi var. Üye adınıza tıklayınca Puan olarak yazmakta. İlerleyen süreçte yapılacak güncellemelerde puan sistemini daha da geliştirmek için çalışma yapılabilir. @Sinetech

Teşekkür ediyorum cevap için kolay gelsin.

Yahu burası askeriyemi rütbeye ne gerek var. Herkes ÜYE gözüksün :)

@Latte @Lapsetur @patr0n @dehakan7... (bu böyle gider) şükür ki yardım konusunda görüp 5 dk beklemeden koşan pırlanta gibi insanlarsınız. Sizi bilen zaten gönüllerine general eylemiştir. 🥰

Estağfurullah herkes çok değerli burada, forum kaliteli ve bilgi dolu , gün geçtikçe gelişiyor , iyi forumlar :)

Rütbe yi alan da, ego tavan.
Neden üyeler kategorize edilsin. Amaç sınıf farkı yaratmak mı ?
Rütbeyi alıp tavan yapan bir örnek var mı @tamay :)

varsa bilelim ve konuşalım kendisi ile, ( ikna kabiliyetim yüksektir )

Sensizliği bitmedi gecelerimizin
Farkına varamadım RÜTBELERİMİZİN
Dervişler devran ederken gecelerde
Ben toy bir mehtap kelimeler birer varsayım
Ana yalnızlar garındayım
Ana yalnızlar garındayım

Bizim aldığımız rütbelerin herhangi bir ayrıcalığı yok yani öyle vip mualemesi görmüyoruz sadece görüntü olarak duruyor o yüzden gereksiz konu uzatmaya gerek yok moderatörler harici kimsenin yetkisi yok yani

Geri