Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Desteğin için teşekkürler @patr0nGünlerdir bununla ilgili konu açsam mı diye düşünüyordum sonra emin olamadım fakat benimle aynı düşünceleri paylaşan birilerinin olması güzel bende açılması yönündeyim mesajlara , aktifliğe göre , tepki puanlarına göre rütbelerimiz olsa fena olmazdı özelliği olmasa da olur mesaj atarken yanda bilgilerimizin olduğu kısıma ayrı bi hava katmış olur
Forumda beklentilerin gerçek olması güzel , çalışmalar için teşekkür ederim , emeklerinize sağlık.Forumda rütbe sistemi olacak mı?
Değişik fikirlere saygı duyuyoruz her zamanki gibiYahu burası askeriyemi rütbeye ne gerek var. Herkes ÜYE gözüksün![]()
Gel ben sana askeri çarşıdan iki pırpır alıp takiverem koluna?Değişik fikirlere saygı duyuyoruz her zamanki gibi![]()
RÜTBE SİSTEMİ OLSAYDI EĞER SEN MAREŞAL OLURDUN REİS =))Forumda rütbe sistemi olacak mı?
Şuan forumda puan sistemi var. Üye adınıza tıklayınca Puan olarak yazmakta. İlerleyen süreçte yapılacak güncellemelerde puan sistemini daha da geliştirmek için çalışma yapılabilir. @Sinetech