Forum profil fotosunu GİF yapma

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Profil foto kımına gif koyduğum halde donuk doruruyor, harektetlenmiyor. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
@Laperdesi

Yüklediğin dosyanın 400x400 olmasına özen göster. Dün akşam gif için tüm ayarlamaları yaptım. Bir sorun yok.

Profil foto kımına gif koyduğum halde donuk doruruyor, harektetlenmiyor. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
@Laperdesi
Farklı tarayıcıdan deneyin, mümkün olduğunca düşük boyutlu ve 400x400 ölçülerine yakın gifler seçmeye dikkat edin.

Farklı tarayıcıdan deneyin, mümkün olduğunca düşük boyutlu ve 400x400 ölçülerine yakın gifler seçmeye dikka edin.
Dediğinizi uygulamıştım hatta daha düşük çözünürlük bile kullandım ama olmadı.
Bazen bu mesajla karşılaşıyorum bazen de yüklense bile donuk, hareketlenmiyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9.5 KB · Görüntüleme: 9
sayfayı yenileyin ve tekrar yüklemeyi deneyin bir süre bekletebilir, üst kenar kırmızı çizgi hareket ettiği sürece sorun yok, biraz bekledikten sonra yüklenecektir.

Şuan için sistem yönünde bir sorun gözükmüyor. Test ettim, dosyanın gif’e dönüştürülmesinde veya yüklerken tarayıcıdan kaynaklı bir durum olabilir. Dosya boyutunun yüksek olması da sistem güvenliğini devreye sokuyor. Ard arda deneme yaptıysanız biraz bekleyin en az 15 dk sonra deneyin.

sayfayı yenileyin ve tekrar yüklemeyi deneyin bir süre bekletebilir, üst kenar kırmızı çizgi hareket ettiği sürece sorun yok, biraz bekledikten sonra yüklenecektir.
Bu sefer kesinlikle oldu. Geçenlerde denemiştim yüklendiği halde olmuyordu, donuk duruyordu kesinlikle oldu. Teşekkür ederim.

Sağ üst köşeden adınıza tıklayın, imza bölümüne gidin yazı yazacağınız alana resim ekle seçeneğini seçip ekleyin.

Sağ üst köşeden adınıza tıklayın, imza bölümüne gidin yazı yazacağınız alana resim ekle seçeneğini seçip ekleyin.
Yo kısma gitmeyi biliyorum ama daha ne koyacağıma karar vermedim. Sadece demek istediğim'' resim ekle'' seçeneneğinden gif eklenebiliyor mu, yoksa GİF'i upload etmemiz mi gerekiyor? Çünkü bir ara oradan da denedim olmammıştı. Ben de'' Sanırım GİF'i bir upload sitesinden upload etmem gerektiği'' kanısına varmıştım.

Geri