Thanos
Paylaşımcı
- Konular
- 71
Profil foto kımına gif koyduğum halde donuk doruruyor, harektetlenmiyor. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
@Laperdesi
@Laperdesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Farklı tarayıcıdan deneyin, mümkün olduğunca düşük boyutlu ve 400x400 ölçülerine yakın gifler seçmeye dikkat edin.Profil foto kımına gif koyduğum halde donuk doruruyor, harektetlenmiyor. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
@Laperdesi
Dediğinizi uygulamıştım hatta daha düşük çözünürlük bile kullandım ama olmadı.Farklı tarayıcıdan deneyin, mümkün olduğunca düşük boyutlu ve 400x400 ölçülerine yakın gifler seçmeye dikka edin.
Bu sefer kesinlikle oldu. Geçenlerde denemiştim yüklendiği halde olmuyordu, donuk duruyordu kesinlikle oldu. Teşekkür ederim.sayfayı yenileyin ve tekrar yüklemeyi deneyin bir süre bekletebilir, üst kenar kırmızı çizgi hareket ettiği sürece sorun yok, biraz bekledikten sonra yüklenecektir.
Şu an bende hareketli görünüyorProfil foto kımına gif koyduğum halde donuk doruruyor, harektetlenmiyor. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
@Laperdesi
Yo kısma gitmeyi biliyorum ama daha ne koyacağıma karar vermedim. Sadece demek istediğim'' resim ekle'' seçeneneğinden gif eklenebiliyor mu, yoksa GİF'i upload etmemiz mi gerekiyor? Çünkü bir ara oradan da denedim olmammıştı. Ben de'' Sanırım GİF'i bir upload sitesinden upload etmem gerektiği'' kanısına varmıştım.Sağ üst köşeden adınıza tıklayın, imza bölümüne gidin yazı yazacağınız alana resim ekle seçeneğini seçip ekleyin.