☝️☝️☝️☝️Forum için düzen önerisi🇹🇷

osimhen

Paylaşımcı
Konular
29
Lütfen konuları ilgili kategorilerinde açalım.
Türkiye'nin alanındaki tek forumu burası burayı kullanmak zorunluluk. Bu yazdıklarım çok kritik bence yönetim tarafından çok ciddi bir şekilde dikkate alınmalı

Ana sayfadaki tek satır format çok güzel. Bu formatta aşağıdaki dallar olmalı ayrıca Akakçe gibi dizi, film, maç, windows, android, tv box, macos filtreleme sistemi olmalı

1) m3u link önerileri süresiz maksimum kullanıcısız(örneğin patron vavoo m3u, latte daddy live m3u gibi)
2) Dizi, film, maç uygulama ve website önerileri
3) m3u oynatıcı önerileri
4) Diğerleri (bunu artık nasıl ayarlarsanız benim ilgilendiğim bir alan değil)

Son düzenleme:
Sizin görüşünüzdeki "düzen" için öncelikle bu konuyu Forum Hakkında bölümünden açarak başlasanız? Zamanla belki diğer istedikleriniz de (ki aslında doğru bakar ve ararsanız yazdıklarınızın çoğu da mevcut :) ) neden olmasın.

@goker61 internet bağlantını kontrol edebilir misin. Hız ile alakalı bir problemimiz şuan için yok. Gayet stabil forum.

@osimhen forum kategorileri zaten filtre görevini görüyor. İsteğinizi tam anlayamadım o yüzden.

@goker61 internet bağlantını kontrol edebilir misin. Hız ile alakalı bir problemimiz şuan için yok. Gayet stabil forum.

@osimhen forum kategorileri zaten filtre görevini görüyor. İsteğinizi tam anlayamadım o yüzden.
@Akyol yazdığım maddeler üzerinden tek tek yazdım:
1) sadece süresiz ve maksimum kullanıcısız m3u önerilerini filtreleyemiyoruz. dizi, film, maç için çoklu filtre yapamıyoruz(örnek akakçe). bir başlık tek satır değil ve alanı çok büyük kullanıyor, bir başlık anasayfadaki gibi alan kullanmalı.
2) Dizi, film, maç uygulama ve website önerilerini dizi, film, maç, windows, android, tv box, macos için çoklu filtre yapamıyoruz. bir başlık tek satır değil ve alanı çok büyük kullanıyor, bir başlık anasayfadaki gibi alan kullanmalı.
3) böyle bir filtreleme veya dallanma yok. windows, android, tv box, macos için çoklu filtre yapabilmeliyiz.

umarım daha açıklayıcı olmuştur. Niye böyle istediğimi söyleyim, 24 inç ekran kullanıyorum, gereğinden fazla scroll kullanıyorum yine telefonda da gereksiz yere aşağı iniyorum ve gereksiz veri görüyorum.

Son düzenleme:
@Akyol yazdığım maddeler üzerinden tek tek yazdım:
1) sadece süresiz ve maksimum kullanıcısız m3u önerilerini filtreleyemiyoruz. dizi, film, maç için çoklu filtre yapamıyoruz(örnek akakçe). bir başlık tek satır değil ve alanı çok büyük kullanıyor, bir başlık anasayfadaki gibi alan kullanmalı.
2) Dizi, film, maç uygulama önerilerini dizi, film, maç, windows, android, tv box, macos için çoklu filtre yapamıyoruz. bir başlık tek satır değil ve alanı çok büyük kullanıyor, bir başlık anasayfadaki gibi alan kullanmalı.
3) böyle bir filtreleme veya dallanma yok. windows, android, tv box, macos için çoklu filtre yapabilmeliyiz.

umarım daha açıklayıcı olmuştur. Niye böyle istediğimi söyleyim, 24 inç ekran kullanıyorum, gereğinden fazla scroll kullanıyorum yine telefonda da gereksiz yere aşağı iniyorum ve gereksiz veri görüyorum.

Bunları yapabilmek için konu açarken “konuyu açan” kişinin birçok seçeneği seçmesi lazım. Örneğin işletim sistemi; windows- macOS gibi seçenek seçmeli.
Veya android - tvbox - her ikisi gibi bir sürü seçenek olacak. Ve bu seçenekleri konuyu açan kişi seçecek. Böylelikle filtreleme olacak.

Şuan forumdaki konulara bakarsanız birçok üye konu başlığı yazarken bile hata yapıyor. Örn-1 örn-2
Bunun gibi birçok örnek var. Başlığa bakarak konuyu okumadan ne olduğunu anlayabiliyor musunuz? Bu konuda defalarca uyarmamıza rağmen bu böyle devam ediyor.

Ki bahsettiğim seçenekleri seçeceklerini pek düşünmüyorum. Sizin örnek verdiğiniz Akakçe veya Epey gibi siteler kullanıcı tarafından oluşturulan değil site yönetimi tarafından oluşturulan içerikler. O nedenle sizin bahsettiğiniz filtreleme olayı mümkün gözükmüyor.

Umarım ben de anlatabilmişimdir. İyi forumlar.

Bunları yapabilmek için konu açarken “konuyu açan” kişinin birçok seçeneği seçmesi lazım. Örneğin işletim sistemi; windows- macOS gibi seçenek seçmeli.
Veya android - tvbox - her ikisi gibi bir sürü seçenek olacak. Ve bu seçenekleri konuyu açan kişi seçecek. Böylelikle filtreleme olacak.

Şuan forumdaki konulara bakarsanız birçok üye konu başlığı yazarken bile hata yapıyor. Örn-1 örn-2
Bunun gibi birçok örnek var. Başlığa bakarak konuyu okumadan ne olduğunu anlayabiliyor musunuz? Bu konuda defalarca uyarmamıza rağmen bu böyle devam ediyor.

Ki bahsettiğim seçenekleri seçeceklerini pek düşünmüyorum. Sizin örnek verdiğiniz Akakçe veya Epey gibi siteler kullanıcı tarafından oluşturulan değil site yönetimi tarafından oluşturulan içerikler. O nedenle sizin bahsettiğiniz filtreleme olayı mümkün gözükmüyor.

Umarım ben de anlatabilmişimdir. İyi forumlar.
Konuyu düzgün açmayanların başlıklarını ben okumuyorum, diğer arkadaşlar da okumaz veya tepki gösterirse bence düzeltmeler olur veya konuyu açan kişi hiç giriş olmamış neden acaba diye kendini sorgular bence. ilginiz için teşekkürler.

Hareketli profil resimleri için bir düzenleme yapılsa gayet güzel olur , Örnek @LAperdesi profil resmi , gayet sade ve klass.
Bazı profil resimlerine baktığım da epilepsi nöbeti geçiriyorum resmen..

Saygılar..

Hareketli profil resimleri için bir düzenleme yapılsa gayet güzel olur , Örnek @LAperdesi profil resmi , gayet sade ve klass.
Bazı profil resimlerine baktığım da epilepsi nöbeti geçiriyorum resmen..

Saygılar..
Valla bravo çok önemli bir noktaya parmak bastınız, ben daha anasayfadayken bu yüzden farklı hisler oluşuyor

Verilen cezaların açıklaması, örn : `Özel Mesaj Yolu İle Üyeleri Rahatsız Etmek' bu çoğul bir tanımdır .birçok kez ,birçok kişi anlamına gelebilir.
`Özel Mesaj Yolu İle Rahatsızlık verme' yada 'Özel Mesaj-Uygunsuz davranış' daha doğru bir açıklama şekli olacaktır.
@LAperdesi

Saygılar.

Verilen cezaların açıklaması, örn : `Özel Mesaj Yolu İle Üyeleri Rahatsız Etmek' bu çoğul bir tanımdır .birçok kez ,birçok kişi anlamına gelebilir.
`Özel Mesaj Yolu İle Rahatsızlık verme' yada 'Özel Mesaj-Uygunsuz davranış' daha doğru bir açıklama şekli olacaktır.
@LAperdesi

Saygılar.
Özel Mesaj Yolu İle Üyeleri Rahatsız Etmek. Oldu mu :)

Aynı mantıkla yola çıkarsak "yolu" kelimesine de gerek yok, ile kelimesi aynı anlamı katıyor :)

@Akyol, ne diyem ne olasan akyoool :))

@Akyol, ne diyem ne olasan akyoool :))
Üstad burada Akyol gayet net ve anlaşılır yazmış zaten . biz de farkındayız.

5a

Bu da istenildiğin de herkesin görebileği bir üye profili ve aldığı uyarılar .

5d

5e

Sizin burada düşmeniz gereken not `Özel Mesaj Yolu İle Üyeleri Rahatsız Etmek' bu değil,
'Uygunsuz Davranış' bu olmalı !
Umarım anlaşılmıştır
Saygılarımla.

@LAperdesi

Saygılar.
Üstteki mesaj , bu yazıya ek olarak yazılmıştır.

Geri