Forum için bazı tavsiyeler ve beyin fırtınası...

benim katılmadığım nokta yorum alma veya atma ile ilgili ödül kısmı. mevcut durumda zaten o kadar boş yorum var ki bir de ödül koyarsak forum tam bir çöplük olur. çoklu hesap ile konuyu yukarı taşımak için yorum atalar da var, paylaşımcı yada müdavim ünvanı için saçma yorum atanlarda. daha önce de farklı konularda yine aynı şeyleri konuşup yazdık ve burada da aynı kişler olarak yine aynı şeyleri yazıyoruz. yani senin bu tavsiyeni okuyan da uygulayacak olanda buradaki kişi sayısı kadar belki birkaç kişi fazlası. forum kültürüne sahip insanlar az. daha çok işi düştüğünde gelen geldğinde aradığını bulan veya bulamayıp sitem edenler daha çok sayıda maalesef.

benim katılmadığım nokta yorum alma veya atma ile ilgili ödül kısmı. mevcut durumda zaten o kadar boş yorum var ki bir de ödül koyarsak forum tam bir çöplük olur. çoklu hesap ile konuyu yukarı taşımak için yorum atalar da var, paylaşımcı yada müdavim ünvanı için saçma yorum atanlarda. daha önce de farklı konularda yine aynı şeyleri konuşup yazdık ve burada da aynı kişler olarak yine aynı şeyleri yazıyoruz. yani senin bu tavsiyeni okuyan da uygulayacak olanda buradaki kişi sayısı kadar belki birkaç kişi fazlası. forum kültürüne sahip insanlar az. daha çok işi düştüğünde gelen geldğinde aradığını bulan veya bulamayıp sitem edenler daha çok sayıda maalesef.

İşte bunu tersine çevirmek lazım. O yorum olayı da kolay bir gözlem sonrasında anlaşılır zaten, önüne geçilemeyecek türde bir şey değil yani. Ama dediğim gibi koskoca forumda iptv dışında neredeyse konu yok. :D

ben bu form a iptv,apk ve buna benzer programlar varmı,android cihazlar hakkında ne var yok, birde teknoloji ve yararlı hem android ve iso için ücretli veya ücretsiz kaliteli programlar varmı onun için bakıyorum...Yardımcı olan bu konuda paylaşım yapanlara ve yapmayanlara teşekkür ediyorum

hocam
Vallaha kimse uzulmesin istiyorum ama paylasim yapmak icin yapilan konu açmalar var kimseye zerre faydasi olmayan konular ve yorumlar bende yarindan derhal kulladiginiz dis macunu nedir otobus saatleri bugun menude hangi yemek var vs vs diye başlıkları atmayi düşünüyorum 😅😅😅 en önemlisi suyu kac yudumda içiyorsunuz oturuyor musunuz ayaktani içiyorsunuz diye gidiyor hocam 😉😂

ben bu form a iptv,apk ve buna benzer programlar varmı,android cihazlar hakkında ne var yok, birde teknoloji ve yararlı hem android ve iso için ücretli veya ücretsiz kaliteli programlar varmı onun için bakıyorum...Yardımcı olan bu konuda paylaşım yapanlara ve yapmayanlara teşekkür ediyorum
Tamamdır. En basiti bunu istiyoruz. Saf dürüstlük. Özellikle bu sayfada bu konuda bunu açıkça yazdığınız için tebrik ediyorum.
Üstad yazdıklarımdan beni az çok bilirsin, tanırsın. Ödül konusunda hemfikirim. Ben bu paylaşımcı falan etiketler var, onları da anlamadım baştan. Birgün baktım paylaşımcı yazıyor. Diyorum içimden ne paylaştım ki böyle oldu? Meğerse o belirli bir sisteme bağlıymış sanırım. Otomatik oluyormuş yani. Sonradan jeton düştü. Bu ödül işi baştan sakat ben diyeyim. Ne yapacağız? Meşhur hamburgerciler zincirleri gibi "ayın elemanı" hesabı deklare mi edelim? Zıvanadan çıkar burası. 10 gün sürmez şu halini mumla ararır forumun. Aman yiyeyim.
Vallaha kimse uzulmesin istiyorum ama paylasim yapmak icin yapilan konu açmalar var kimseye zerre faydasi olmayan konular ve yorumlar bende yarindan derhal kulladiginiz dis macunu nedir otobus saatleri bugun menude hangi yemek var vs vs diye başlıkları atmayi düşünüyorum 😅😅😅 en önemlisi suyu kac yudumda içiyorsunuz oturuyor musunuz ayaktani içiyorsunuz diye gidiyor hocam 😉😂
Haklısınınız. Ben de dertliyim o konuda. Ama bunu yargılamadan ya da yadırmagamadan önce bir profil ziyereti, alınan uyarılara bakmak lazım. Kişilerin ruh hali bazen hayatına sirayet eder. Bu kötü biri oldukları anlamına gelmez. Birazcık da kelimelerin ruhuna bakmak lazım. O boş gibi gelen kelimelerde büyük arayışlar olabilir. O nedenle o konuda suskunluğumu muhafaza ediyorum. Sizden de biraz daha sabırlı olmanızı rica edeceğim.

Geri