ByChilavert
Paylaşımcı
Merhaba Arkadaşlar;
Benim gibi Football Manager 26 oyununu sevenler var ise
* Steam uygulamasını indirip kurulumunu yaparak işe başlayalım.
*
* Steam uygulamasından Football Manager 26 uygulamasını arayarak buluyoruz. Daha sonra aşağıdaki linkte olduğu gibi kırmızı ile belirttiğim kodu kopyalayıp paradisedev uygulamasına girip Arama alanına yazarak oyunu buluyoruz daha sonra altta Kütüphaneye ekle diyerek Steam Yeniden Başlatılsın mı? soruna evet diyerek Steam'i yeniden başlatıyoruz. ---
* Steam açıldıktan sonra Kütüphane sayfasına giriş yaparak Football Manager 26 oyununu seçiyorsunuz daha sonra "Yükle" diyerek oyunu bilgisayara yüklüyorsunuz. Yükleme işlemi bittikten sonra oyuna Sağ tıklayıp Yönet - Masaüstü Kısayolu Ekle diyerek Masaüstünüze eklenen oyunu oyunu açıyoruz. Steam Aç dediğiniz zaman oyun açılacak. Bu yöntem ile oyunu yükledim ve şuan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. İnşallah sizdede olur ve oyun açılır Elimden geldiğinde bütün adımları tek tek yazarak anlatmaya çalıştım. İyi Oyunlar
Benim gibi Football Manager 26 oyununu sevenler var ise
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sayesinde Steam üzerinden oyunu kütüphaneye ekleyerek sorunsuz bir şekilde yükleyip oyunu oynayabiliyorum.* Steam uygulamasını indirip kurulumunu yaparak işe başlayalım.
hesabı ile oturum açılmalı yok ise hesap oluşturulmalı*
sitesine girerek sağ üstteki indir butonu ile uygulamayı indirerek bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Uygulama kurulduktan sonra steam'de oluşturduğunuz kullanıcı adı ile paradisedev uygulamasına kayıt olup oturum açıyorsunuz.* Steam uygulamasından Football Manager 26 uygulamasını arayarak buluyoruz. Daha sonra aşağıdaki linkte olduğu gibi kırmızı ile belirttiğim kodu kopyalayıp paradisedev uygulamasına girip Arama alanına yazarak oyunu buluyoruz daha sonra altta Kütüphaneye ekle diyerek Steam Yeniden Başlatılsın mı? soruna evet diyerek Steam'i yeniden başlatıyoruz. ---
3551340/Football_Manager_26/ ---* Steam açıldıktan sonra Kütüphane sayfasına giriş yaparak Football Manager 26 oyununu seçiyorsunuz daha sonra "Yükle" diyerek oyunu bilgisayara yüklüyorsunuz. Yükleme işlemi bittikten sonra oyuna Sağ tıklayıp Yönet - Masaüstü Kısayolu Ekle diyerek Masaüstünüze eklenen oyunu oyunu açıyoruz. Steam Aç dediğiniz zaman oyun açılacak. Bu yöntem ile oyunu yükledim ve şuan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. İnşallah sizdede olur ve oyun açılır Elimden geldiğinde bütün adımları tek tek yazarak anlatmaya çalıştım. İyi Oyunlar