Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Merhaba aynı sorun bende de var kaç volt kaç amper adaptör kullanıyorsunuz
Cihaz 12v ile çalışmaktadır kaliteli 1amper işinizi görür . Garanti olsun istiyorsanız 1.5amper kullanın.

Bu cihazı rootlamam için bana yardım edebilecek yok mu

Bu cihazı rootlamam için bana yardım edebilecek yok mu
Fabrika veya muadil yazılımı olmayan cihazları root'lamaya çalışmayın. Yanlış bir işlem de cihaz kullanılmaz hale gelecektir.

Merhaba Bigo ve Batman ip tv aktivasyon kodları geçersiz diyor artık bunun çözümü var mıdır?

Ürün gelince kurulu geliyor kumanda iilk etapta çalışmazsa kumandanın ev simge tuşu ile geri çık tuşuna aynı anda baslı tutun.
ben aldım ne stalker kullanabildim ne xstream .
başka cihazlarda açılan hesaplar bunda açılmadı.
ayrıca stalkerde sadece mac adresi ilk 3 haneyi değiştirebildim kalanını yazamadım.

Hayırlı olsun. Live tv test yazılımı yeni versiyonda yine uyduda sea görüntü senkron sorunu var. Normal live tv olanını yükleyin. App store kısmından.
ustam bu cihazda TKGS yok galiba.Ayrıca kanal bul alfabetik sırala gibi seçenekler var ama kanal liste düzenleme göremedim.
Fabrika ayarlarına döndürmüştüm.
bir daha ilk geldiği kanal liste sırasını elde edemedim.
bir yolu varsa da ben bulamadım.

tv kanalları açıkken menü tuşuna bas solda gelen menü içerisinde tkgs var

tv kanalları açıkken menü tuşuna bas solda gelen menü içerisinde tkgs var
stalker nasıl kuruluyor? ilk 3 haneyi yazdım gerisini değiştiremiyorum.
Hani şu AA: BB:CC:DD:EE:FF şeklinde olan sadece ilk 3lüyü degişitirebiliyorum.
yani AA.BB.CC OLANI

stalker nasıl kuruluyor? ilk 3 haneyi yazdım gerisini değiştiremiyorum.
Hani şu AA: BB:CC:DD:EE:FF şeklinde olan sadece ilk 3lüyü degişitirebiliyorum.
yani AA.BB.CC OLANI
Yeni liste eklerken web üzerinden ekle seçeneğini seçip cep telefonunuzdan qr kodunu okutup ilgili siteden eklerken kullanıcı seçeneği kısmını işaretleyip oradan kendi mac adresinizi ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri