socialmentorman
Üye
- Konular
- 0
Merhaba. Kayıt oldum. Elinize, emeğinize sağlık. Gayet hoş gözüküyor. Bu arada çok güzel bir PR çalışması ile hak ettiği yeri bulur diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler hocamMerhaba. Kayıt oldum. Elinize, emeğinize sağlık. Gayet hoş gözüküyor. Bu arada çok güzel bir PR çalışması ile hak ettiği yeri bulur diye düşünüyorum.
Önceki kayıtlarımız silindimiSite baştan yeni kuruldu kayıt gerekli hocam
Kayıtlar silindi maalesef hocam moderatörlük yetkileri tekrar verilecekÖnceki kayıtlarımız silindimi
Denek miydik biz önceki kayıtlarda
Hiç ilgi çekici görünmüyor şartlar.Bilinmedik birşeyin premiumu olur?İnşallah başarılı olursunuz ama çok gereksiz bence.**FlutterTR.com - Sosyal Medyanın Yıldızı Artık Sen Olabilirsin!**
Heyecan verici yeni sosyal platformumuz **FlutterTR.com** ile içeriklerini özgürce paylaş, takipçilerinle derin bağlar kur ve içeriklerinden **gerçek anlamda kazanç sağla!** İster eğlenceli paylaşımlar yap, ister bilgi birikimini aktar - burada herkesin yeri var!
**Neden FlutterTR?**
✔ **Ücretli Abonelik Sistemi:** Özel içeriklerini abonelikle sun, düzenli gelir elde et
✔ **Bağış Kabul Et:** Takipçilerinin seni desteklemesine izin ver
✔ **Sınırsız Etkileşim:** Metin, fotoğraf, video ve canlı yayınlarla kitleni büyüt
✔ **Kişiselleştirilmiş Profil:** Benzersiz profilinle öne çık
✔ **Topluluk Oluştur:** Benzer ilgi alanlarına sahip kullanıcılarla bağlantı kur
**Özel Avantajlar:**
- **Reklamsız deneyim** (Premium üyelikle)
- **İçerik analiz araçları** (Hangi paylaşımların daha çok etkileşim aldığını gör)
- **Özel badge'ler** (Platformun öne çıkan içerik üreticisi ol)
**İlk 100 kullanıcıya özel sürprizler!**
Hemen kaydol, sosyal medya deneyimini yeniden tanımla ve içeriklerinin karşılığını almaya başla!
**Şimdi Katıl:** [
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.]
**#YeniNesilSosyalMedya #FlutterTR #İçerikÜreticisi #SosyalPlatform #DijitalDünyanınYeniAdresi
üye oldum paylaşım yapmak istedim müzik paylaşım yapmak istiyorum dört paylaşım dan sonra kabul etmedi belli bi sınırlama si mi var**FlutterTR.com - Sosyal Medyanın Yıldızı Artık Sen Olabilirsin!**
Heyecan verici yeni sosyal platformumuz **FlutterTR.com** ile içeriklerini özgürce paylaş, takipçilerinle derin bağlar kur ve içeriklerinden **gerçek anlamda kazanç sağla!** İster eğlenceli paylaşımlar yap, ister bilgi birikimini aktar - burada herkesin yeri var!
**Neden FlutterTR?**
✔ **Ücretli Abonelik Sistemi:** Özel içeriklerini abonelikle sun, düzenli gelir elde et
✔ **Bağış Kabul Et:** Takipçilerinin seni desteklemesine izin ver
✔ **Sınırsız Etkileşim:** Metin, fotoğraf, video ve canlı yayınlarla kitleni büyüt
✔ **Kişiselleştirilmiş Profil:** Benzersiz profilinle öne çık
✔ **Topluluk Oluştur:** Benzer ilgi alanlarına sahip kullanıcılarla bağlantı kur
**Özel Avantajlar:**
- **Reklamsız deneyim** (Premium üyelikle)
- **İçerik analiz araçları** (Hangi paylaşımların daha çok etkileşim aldığını gör)
- **Özel badge'ler** (Platformun öne çıkan içerik üreticisi ol)
**İlk 100 kullanıcıya özel sürprizler!**
Hemen kaydol, sosyal medya deneyimini yeniden tanımla ve içeriklerinin karşılığını almaya başla!
**Şimdi Katıl:** [
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.]
**#YeniNesilSosyalMedya #FlutterTR #İçerikÜreticisi #SosyalPlatform #DijitalDünyanınYeniAdresi
Doğrulama iptal şuan kayıt olduğunuzda sistem otomatik onaylare-postuma doğrulama kodu gelmedi.Bu doğrulama gereklimi acaba
bende şifremi unuttum diyorum email sıfırlama linki gelmiyor.Akibedi nedir.Dostum gayet güzel olmuş üye de olduk ama iki kez girdim şimdi de böyle bir kullanıcı yok diyor. Destek emailine de yazdım ama geri döniş te olmadı. Bir hata mı var yoksa hesabımı mı sildiniz bilemiyorum.
Kullanıcı adınız nedirDostum gayet güzel olmuş üye de olduk ama iki kez girdim şimdi de böyle bir kullanıcı yok diyor. Destek emailine de yazdım ama geri döniş te olmadı. Bir hata mı var yoksa hesabımı mı sildiniz bilemiyorum.
Suleyman ozkanKullanıcı adınız nedir
kullanıcı bulunamdı büyük ihtimal site yenilendiği için yokSuleyman ozkan
Zeabiddy idi ama sitede değiştirmiştim suleymanozkan olarak