İndirim🔥 👟 FLO 1 Alana 1 Bedava 👍

dehakan7

Müdavim
Konular
344
Farklı markalarda güzel indirimler var...

Hepsiburada ve kendi sitesi üzerinden link veriyorum inceleyin lütfen ;)

Farklı markalarda güzel indirimler var...

Hepsiburada ve kendi sitesi üzerinden link veriyorum inceleyin lütfen ;)

Siz ne güzel insansınız...Çocuğa bugün ayakkabı alacaktım Flo'dan . 2 tane olur sayenizde ..Teşekkür ederim paylaşımınız için...

Siz ne güzel insansınız...Çocuğa bugün ayakkabı alacaktım Flo'dan . 2 tane olur sayenizde ..Teşekkür ederim paylaşımınız için...
Hayırlı olsun bende çok sevindim, güle güle giysin ufaklık ;)

Merhaba
1 alana 1 bedava olayını bir türlü başaramadım hangi aşamada oluyor. :)
Selam, sepete 2 ürün atınca yapıyor indirimi, toplam kısmına bakın , yukarıda @odessa798 faydalandı indirimden konuya daha iyi cevap verebilir sanırım ben almadım şimdilik. ;)

BOŞUNA ÜMİTLENMEYİN YOK ÖYLE BİR ŞEY
SADECE O ANLIK GELİR...

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 133620.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-05-15 133620.jpg
    232.2 KB · Görüntüleme: 8
BOŞUNA ÜMİTLENMEYİN YOK ÖYLE BİR ŞEY
SADECE O ANLIK GELİR...
valla ara ara Flo'yu takip ederim bu şekilde kampanyası bol oluyor ama ne yazık ki acı gerçeği söylemeliyim düz taban olduğum için 3-4 yıldır aynı ayakkabıyı alıyorum .. kampanyalı olunca tanesi 1500₺'ye çıkıyor, kampanya yokken 750₺-800₺ civarına satılıyor :) farklı model ayakkabı aldığınızda da en pahalı olanı baz alıyorlar. zaten birim fiyatını arttırdıkları için ucuz olandan da kar elde etmiş oluyor.

valla ara ara Flo'yu takip ederim bu şekilde kampanyası bol oluyor ama ne yazık ki acı gerçeği söylemeliyim düz taban olduğum için 3-4 yıldır aynı ayakkabıyı alıyorum .. kampanyalı olunca tanesi 1500₺'ye çıkıyor, kampanya yokken 750₺-800₺ civarına satılıyor :) farklı model ayakkabı aldığınızda da en pahalı olanı baz alıyorlar. zaten birim fiyatını arttırdıkları için ucuz olandan da kar elde etmiş oluyor.
Hayatta sağlık oldumu paraya biraz kıyacaksın,bende kemik çıkıntı sorunu oldu ayağımda aşağıdaki linkteki ayakkabı 3 ay düzenli kullanınca sağlığıma kavuştum çok şükür.

Konuyu görüntüleyenler

Geri