Yardım Flix Vision kötü amaçlı yazılım diyor

Akif pro

Paylaşımcı
Konular
36
Bu uygulamayı bu forumda gezerken buldum ama virüs olduğu ortaya çıkıyor Play Protect engeline takıldı işte gönderdiğim görselde böyle bir şey çıktı şimdi niye virüslü link gönderildi benim şimdi burada sadece e-postam falan var ama kişisel bilgim çok yok yani Banka hesabı falan yok da korkuyorum yani bana biri yardım edebilir mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250315_212628_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250315_212628_Google Play Store.jpg
    174.6 KB · Görüntüleme: 125
Her uyarı aldığınız uygulama virüslü değildir play protect çoğu şeye uyarı veriyor play store dışından bir şey indirdiğimiz için.

Yinede burada paylaşılan uygulamaları indirip kurmak kişinin kendi sorumluluğu altındadır ne sitenin ne de paylaşım yapan kişi bundan sorumlu tutulamaz.

Telefon dışında bir Cihazım yok ki

TV box alamam çok pahalı televizyon akıllı televizyon değil normal kanalları açan şimdi ben ne yapacağımı şaşırdım baktım böyle ekran görüntülerini çok güzel gözüküyor sizin önerebileceğiniz peki Var mı böyle bir uygulama lütfen önerir misiniz İnat, reç, Ümit TV,

TV box alamam çok pahalı televizyon akıllı televizyon değil normal kanalları açan şimdi ben ne yapacağımı şaşırdım baktım böyle ekran görüntülerini çok güzel gözüküyor sizin önerebileceğiniz peki Var mı böyle bir uygulama lütfen önerir misiniz İnat, reç, Ümit TV,
Ben saydıklarınızdan sadece rec tv kullanıyorum.

Ek olarak kendi kullandıklarım ise gpik, modladığım gölge, cloudstream, televizo ile herhangi bir iptv listesi bana yetiyor ben zaten kanalları maçtan maça izliyorum dizi film içinde cloudstream hepsine bedel oluyor.

Bu uygulamayı bu forumda gezerken buldum ama virüs olduğu ortaya çıkıyor Play Protect engeline takıldı işte gönderdiğim görselde böyle bir şey çıktı şimdi niye virüslü link gönderildi benim şimdi burada sadece e-postam falan var ama kişisel bilgim çok yok yani Banka hesabı falan yok da korkuyorum yani bana biri yardım edebilir mi
Flix vision hakkinda baslik daha once acilmis. Orada’da bahs edilmis virus konusu. Chat yapar gibi yeni baslik gerekmezdi…hem derli toplu olur.

Geri