Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
banada lazım 2tb ve 1tb flash var bende çin işiÇinden 1tb boyutunda flash bellek aldım. Muhtemelen sahte boyut, gerçek boyutunun 1tb olduğunu düşünmüyorum. Gerçek boyutunu gösterecek program arıyorum. Var mı bildiğiniz işe yarar bi program
İnternet cafeye git C'deki bütün oyun dosyalarını kopyalamaya çalış, yer yoksa zaten en başta uyarır.Çinden 1tb boyutunda flash bellek aldım. Muhtemelen sahte boyut, gerçek boyutunun 1tb olduğunu düşünmüyorum. Gerçek boyutunu gösterecek program arıyorum. Var mı bildiğiniz işe yarar bi proB
ya bendekine ne diceksinin 2 TB diye aldım içine ne atsan hayır demiyor sanki 2 TB gibi davranıyor cihaz alıyor yani 2 TB veriyi epeyde sürüyor sanki gerçek gibi sonra oku diyorsun yok yani okumuyor hiç biriniİnternet cafeye git C'deki bütün oyun dosyalarını kopyalamaya çalış, yer yoksa zaten en başta uyarır.( Düz mantık)
Kara delik gibi yani her şeyi alıyor ve uyarı da vermiyor.ya bendekine ne diceksinin 2 TB diye aldım içine ne atsan hayır demiyor sanki 2 TB gibi davranıyor cihaz alıyor yani 2 TB veriyi epeyde sürüyor sanki gerçek gibi sonra oku diyorsun yok yani okumuyor hiç birini
Sırf merakımdan format da atmadım çinli arkadaş nasıl yapmış bunu acaba o programı merak ediyorum en çok...
Çinlilerden korkacaksın, valla beni bile klonlayıp çakma iphone 19 olarak sunarlar piyasaya.ya bendekine ne diceksinin 2 TB diye aldım içine ne atsan hayır demiyor sanki 2 TB gibi davranıyor cihaz alıyor yani 2 TB veriyi epeyde sürüyor sanki gerçek gibi sonra oku diyorsun yok yani okumuyor hiç birini
Sırf merakımdan format da atmadım çinli arkadaş nasıl yapmış bunu acaba o programı merak ediyorum en çok...
çin işi japon işi, bunu yapan iki kişiya bendekine ne diceksinin 2 TB diye aldım içine ne atsan hayır demiyor sanki 2 TB gibi davranıyor cihaz alıyor yani 2 TB veriyi epeyde sürüyor sanki gerçek gibi sonra oku diyorsun yok yani okumuyor hiç birini
O zaman da sahte olduğunu anlarız herhalde en azından 19 gerçekten piyasaya sürülünceÇinlilerden korkacaksın, valla beni bile klonlayıp çakma iphone 19 olarak sunarlar piyasaya.
Linux ile f3 uygulamasında yapabilirsiniz aslında. WM ile kurup sadece bunun için kullanabilirsiniz Ubuntu gibi bir sistemi.Dediğiniz gibi oluyor aynen. Ne atsan alıyo gibi görünüyo ama eski veriyi silip üzerine yazıyo muhtemelen. En azından gerçek boyutunu öğrenirsek ona göre dosya atarım. Sonra yedeği var diye güvenip eldeki dosyalardan da olmayım
Üstad bende biliyorum cihazın sahte boyut gösterdiğini. sadece bilgilenmek için soruyorum. Üründen büyük bi beklentim yok sonuçta. Bunu başta kendim de belirttim zatenHocam 100-150 liralık bellek için uğraşmayın gidip sandisk'in güzel bi 32GB yada 64GB belleğini alıp geçin. şu aşağıda attığım linkteki 64lük bellek çalışma hızı olarak da çok başarılı. 270 lira fiyatı da gayet uygun. Sonra veri kaybı yaşamayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler yorumun içinLinux ile f3 uygulamasında yapabilirsiniz aslında. WM ile kurup sadece bunun için kullanabilirsiniz Ubuntu gibi bir sistemi.
Hem gerçek boyutunu görür hem de belleği gerçek boyutuna kadar biçimlendirebilir ve kullanabilirsiniz.
Bu video çok yardımcı olur diye düşünüyorum.
Hocam bilmediğini söylemedim zaten boyutu 8gb'dır atıyorum 2-3gblık dosya atarsın gider yarısını kaydeder yarısını hatalı kaydeder uğraş dur sonra veriyi alacağım diye. Kendi alanına gerçekten yazdığı bile şüpheli bence.Üstad bende biliyorum cihazın sahte boyut gösterdiğini. sadece bilgilenmek için soruyorum. Üründen büyük bi beklentim yok sonuçta. Bunu başta kendim de belirttim zaten
Bence aradığınız cevap bu sitelerde saklı. Bu siteleri kontrol edin Flash bellek diskinizin chipsetini öğrenin, bu sitelerde yardımcı programlar varya bendekine ne diceksinin 2 TB diye aldım içine ne atsan hayır demiyor sanki 2 TB gibi davranıyor cihaz alıyor yani 2 TB veriyi epeyde sürüyor sanki gerçek gibi sonra oku diyorsun yok yani okumuyor hiç birini
Bendeki %99 çakma zaten. Orjinal olduğunu düşünmüyorum da kafama takıldı. Acaba nasıl tespit ederiz orjinal halini diye merak ettim. Fazla bilgi göz çıkarmazSatın aldığınız fiyat zaten sahte olup olmadığını gösterir bence100 liraya 2 tb flaş bellek vardı Ali'de, ekstra programa gerek var mı
Asıl problem çakma flaşları gerçek fiyatlarına yakın satanlar tabii ki.