Fiziksel Hatası olmayan Dreamstar i4 ve Dreamstar i6 TV Box Cihazlarımızı Kurtaralım

Hocam sizin itham ettiğinizin aksine derdim s.dik yarıştırmak felan değil. Açtığım konuların birkaçını inceleyeyiniz.

'Tv Box Sorunları-Arızaları' (Donanımsal ve Yazılımsal)
Alpsmart AS-512 | AS-514| AS-515| AS-516 Android Tv Box'lar ( Yazılım/Destek )

Burası forum, paylaşım alanı. Bildiklerimizi, elimizde olanı, açık alanda paylaşıyoruz zaten. İhtiyac durumunda arşivi açmakta sakınca görmeyiz.
Siz eklemeniz gereken dosyaları ekleyin, biz gereken desteği veririz.
ha birşey daha

"biz gereken desteği veririz."
bunada taktım, beni bekleme dosyaları paylaş kendin ve deteğini ver insanımıza burdan iki cihaz sadece Dreamstar i4 ve Dreamstar i6,
sana birşey göndermesinler
"Burası forum, paylaşım alanı"
evet doğru paylaşırmısın bu konudaki img dosyalarını, sana inanaıyorum burası paylaşım alanı ve insanımızla paylaş bizlerle paylaş lütfen, bana yazdın konuyu bile anlamadan yazdın sonra girip burdan bana gönderin dedin ya, sana göndermelerini bekleme burdan bi paylaş lütfen tutarlı olmanı bekliyoruz, sakın update dosyalarını gönderme yoksa konu üstüne konu yazarım img dosyalarını bekliyoruz senden

Hocam yazdıklarımı ya yanlış anlıyor, ya da eksik okuyorsunuz. Nerede '' Bana gönderin'' dedim ? beni bulun yazdım. Konu net.
Bence siz de daha fazla nefesinizi tüketmeyin. Tekrar verdiğiniz emeklerden dolayı sizi tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

Konu altında daha fazla mesaj yazmazsam kusuruma bakmayın. İyi akşamlar.

Hocam yazdıklarımı ya yanlış anlıyor, ya da eksik okuyorsunuz. Nerede '' Bana gönderin'' dedim ? beni bulun yazdım. Konu net.
Bence siz de daha fazla nefesinizi tüketmeyin. Tekrar verdiğiniz emeklerden dolayı sizi tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

Konu altında daha fazla mesaj yazmazsam kusuruma bakmayın. İyi akşamlar.
"cihazının çöker, patlar, çatlar beni bulun. Ayağa kaldıramayacağım cihaz yoktur. Tüm Arama/kurtarma yazılımları ben de mevcuttur. Fiziksel hataları olanlar da bulsun beni hepsini çözeriz "
2025 08 16 205921

fiziksel çatlak matlak sanırım uluğ bir gücün var kullanıcının elinde çözüyorsun sana gönderilmeden fiziksel hatalarıda sanırım, bana vahi falan inmiyor ama yalan konuşmam mümkün mertebe, zora sokacak bir durumda yok yalan söyleyecek kadar, silince sanırım alıntılarında silindiğini sandın, ayıp ediyorsun halen, bende uzatmayacağım sanada kolay gelsin ama yapma bir daha böyle şeyler, konuştukça batıyorsun farkındamısın. halen yalan söylerek benim bir yerimden uydurduğum gibi algı yaratıp beni itham edip sonra yazmayacağım demekte ayıp birşey.
Sana şu konularla ilgili bir bilgim olmasaydı ve şu yazdıklarını görseydim de sana güvenip cihazımı göndermezdim iyiki cihaz konusunda tecrübe sahibi olmuşumda sen gibilerle artık muhatab olmayacam.

şimdi gelelim sana,
Bunun doğrusu da '' Şimdi gelelim size '' olacak, düzelmeniz tavsiye olunur. Sabahtan beri sizinle '' Siz '' diye konuşuyorum.
"cihazının çöker, patlar, çatlar beni bulun. Ayağa kaldıramayacağım cihaz yoktur. Tüm Arama/kurtarma yazılımları ben de mevcuttur. Fiziksel hataları olanlar da bulsun beni hepsini çözeriz "
Ekli dosyayı görüntüle 12028

fiziksel çatlak matlak sanırım uluğ bir gücün var kullanıcının elinde çözüyorsun, bana vahi falan inmiyor ama yalan konuşmam mümkün mertebe, zora sokacak bir durumda yok silince sanırım alıntılarında silindiğini sandın, ayıp ediyorsun halen, bende uzatmayacağım sanada kolay gelsin ama yapma bir daha böyle şeyler, halen yalan söylerek benim bir yerimden uydurduğum gibi algı yaratıp sonra yazmayacağım demekte ayıp birşey, sana şu konularla ilgili bir bilgim olmasaydı ve şu yazdıkları görseydimde sana güvenip cihazımı göndermezdim iyiki cihaz konusunda tecrübe sahibi olmuşumda sen gibilerle artık muhatab olmayacam.
Elimizde olmasına gerek yok, yol gösteririz sıkıntı etmeyin . Ayrıca ben elektronikçi değilim, gönderilecek bir yerim yok yani.( Böyle şeyler yapma, muhattablık felan kelimeleriyle, haddinizi aşmayınız.) Söylediklerimizin ne anlama geldiğini gayet iyi bilmekteyiz. Daha fazla uzatmak isterdim ama, size harcayacak vaktim kalmadı malesef.

Bunun doğrusu da '' Şimdi gelelim size '' olacak, düzelmeniz tavsiye olunur. Sabahtan beri sizinle '' Siz '' diye konuşuyorum.

Elimizde olmasına gerek yok, yol gösteririz sıkıntı etmeyin . Ayrıca ben elektronikçi değilim, gönderilecek bir yerim yok yani.( Böyle şeyler yapma, muhattablık felan kelimeleriyle,haddinizi aşmayınız.)
burda siz biz olmaz paylaşımcıyız ya, arkadaşız kardeşiz gibi duygular hakim, siz kelimesi mesafe anlamı taşır, elin gevuruyla değil canım bildiğim insanımıza kardeşlerimize yazıyoruz, sen demekki kardeşin görmüyorsun bizi ne yapalım.
Yazdıklarımı tümce anlamlarının bütünlüğünü sorgulamadım bakmadım yazdım gönderdim amma istersen sana Türk dil kurumu yazı biçim ve standartlarına uygun tez gibi yazarım istiyorsan bunumu sorgulayalım şimdi. Neyse bende uzatmayacam dedim ya bişeylerin yarışına girmeyelim.
Bak SKYMCTV ve XTTMC diye yıllar önce kodi olmadan xbmc üzerine eklentiler yazardım, kullanmayanda kalmamıştı eklentilerimi, kimi ücretli bile satıyordu yada yüklüyordu ama ben yine parasında pulunda değildim. Eklentileri yazmamdaki amaç ise Gurbette yaşayan Türklere Ülkemizde yayın yapan ulusal kanallara o ülkelerde ambargo konulup asimilasyona tabi tutulmalarıydı ve ben onlara bir kuruş ücret talep etmeden burdan destek oluyordum zamanında paylaşımsa hasını yaptım onu sana belirteyim, xbmc.tr takımını dağıtmadan önce adminliğini yaptım o dönem sakın bana paylaşım deme herkes bilir diye ondan dedim sana.
şimdi uzatmayacağım ama senden bir özür beklerim, ben para peşinde olan birisi değilim zati yeteri kadar kazanın bir insanım onuda belirteyim. Belliki sen para kazanacam diye konuya atladın ama ben firmayı özellikle belirttim çünkü çok çektirdiler o günlerde bana, bir dosyaydı istediğim çevreme rezil oldum aldırdığın cihazın diye, yenilgiyi hazmedemediğim için bu iki cihaz konusunda baya yol katettim bu sebeple. Şimdi insanlarımız yine madur olmasın diye konuyu açtım ama bir emek sarfettim, isteyen firmayla iletişime geçsin isteyen senle isteyende benle ben hobiciyim yazılımı yapar kenara çekilirim ve şunuda belirteyim 3. yada 4. yazılımında oldu benim meselem sıkıntı yaşadığım firmayla irtibata geçtim ve olanlar oldu. Diyorum ya halen wp yazışmalarımızı saklıyorum, ve o günler bu dosyaları oluşturdum ve baktım halen sorun yaşayanlar var bende yardımcı olayım çöpe atmasınlar diye konuyu açtım, açmayada bilirdim bana bir faydasıda zararıda yok, dedim ya zati yeteri kadar işim gücüm var herkese belki yardımcı bile olamayabilirim, isteyen ulaşır durum ve vaktime göre bakarım.
sanada kolay gelsin ama özrünü bekliyorum belirteyim

Son düzenleme:

Geri