Fiyat performans TV box öneriniz var mı

Konular
7
Merhabalar ilerleyen zamanlarda eski televizyona TV box alma gibi düşüncem var marka model önerileriniz varsa yazabilir misiniz şimdiden yazıp yardımcı olan abilerim kardeşlerime teşekkür ederim

Fiyat performans mı bilmem ama gayet uygun fiyatlı açmış olduğum konu başlığına yazarsan belki yardımcı olurlar satın alanlar detaylı bilgi için

Fiyat performans mı bilmem ama gayet uygun fiyatlı açmış olduğum konu başlığına yazarsan belki yardımcı olurlar satın alanlar detaylı bilgi için
Teşekkür ederim

Bence TV Box alınacaksa lisanslı alınmalı. Mutlaka Netflix Amazon Prime veya Disney izlemek isteyeceksinizdir, lisans olmayınca en yüksek çözünürlüklerde izlenemiyor bunlar. Ben olsam Next alırdım. 10 gün önce 1600 TL bandında idi, şu an bile fiyatı fena değil. Sinetech Youtube kanalında da incelemesi mevcut.

Merhabalar ilerleyen zamanlarda eski televizyona TV box alma gibi düşüncem var marka model önerileriniz varsa yazabilir misiniz şimdiden yazıp yardımcı olan abilerim kardeşlerime teşekkür ederim
Selamünaleyküm hayırlı geceler. Ben hiremco matrix pro kullanıyorum 4 gb ram ve 64 gb hafıza var .tavsiye ederim .umarım en iyisini bulur ve alırsınız.saygılar

Fiyat performans olarak @Sinetech in dün de videosunu paylaşmış olduğu Next Start Pro 4K'yi bir incelemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca biraz daha para verebilirim derseniz (-ki bu ara benim de gözüm kayıyor) yapay zeka destekli ROCKTEK GX1 de olabilir, fiyatına göre deli cihaz yapmışlar.

Nextstar pro 4K şu an piyasada fiyatına göre alınabilecek en iyi cihaz diyorsan ki güncelleme desteği ve kullanım açısından sağlam bir cihaz arıyorum biraz daha yüksek fiyata resmi Google'ın üretmiş olduğu Chrome cast ürünlerine bakabilirsin beğendiğini alırsın bunlar dışında almanı tavsiye etmem Xiaomi çok tavsiye eden olacak ama hafıza açısından bence düşük ve bilindik bir marka olmasına rağmen alternatifleri daha iyi...

homatics 4k black box veya dreambox nova al

Hocam, öncelikle ihtiyacınınızı belirleyip ona uygun bir cihaz alın. Eski tv ye alacağınıza göre, ektra özellikler çok işinize yarar mı, tv yi yakın zamanda yenileyecek misiniz gibi soruların cevabını düşünün. 1000 e de 20 bine de cihaz var. Benim tv de eski smartlardan, az akıllı olanlardan. Bin küsürlük bir cihaz aldım, işimi görüyor. Oyunla, maçla işim yok, 3-4 program kurdum, aboneliklerim de var, hiç bir şey çalışmasa, açıyorum prime videoyu izliyorum. Belki 10 saniye sürüyor açılması, bence sorun değil.
Forumu takip edin, çok değerli bilgiler var. Alakasız görünen bir başlığın altında çok önemli bilgiler bulunabiliyor

4 adet tv box var bende kesinlikle en iyisi Next Start Pro 4K.

Next Star tabiki yağ gibi akıyor mübarek 😁

Türk Mühendislik ürünü HİREMCO ve ALPSMART ürünlerini inceleyebilirsin, her ürünü uzun yıllardır kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sıkıntılarını görmedim. SAYGILAR.

Konuyu görüntüleyenler

Geri