Firestick ve Android Cihazlara Downloader Uygulaması Nasıl Kurulur
Bu yazımızda Downloader uygulamasının Firestick/Fire TV, Android cihazlar, Chromecast gibi cihazlara nasıl yükleneceğini ele alacağız.Downloader uygulaması, hemen hemen her uygulamayı yan yüklemenize olanak tanır. Birçok üçüncü taraf veya resmi olmayan uygulama, filmler, TV şovları, canlı TV ve sporlar gibi geniş bir yelpazede ücretsiz içeriğe erişim sağlar! Firestick, Nvidia Shield, Chromecast, Mecool veya herhangi bir Android kutusu, telefon veya tablet olsun, hemen hemen her akış cihazı yan yüklenebilir. Bu makale, Downloader uygulamasını nasıl yükleyeceğinizi öğretecektir.

Downloader Nedir?
AFTVnews, Downloader uygulamasının yaratıcısı ve Amazon Fire TV ve Android TV cihazlarına başarıyla getirerek, dosyaları internetten yayın cihazınıza indirmenin en kolay yolunu sunuyor.Kurulumu ve kullanımı çok kolay olduğundan, sadece birkaç tıklamayla uygulamaları yan yükleyebilir, dosyaları indirebilir ve silebilirsiniz; her şey tek bir uygulamada. Downloader uygulamasında ayrıca yerleşik bir Google araması ve web tarayıcısı bulunur ve bu sayede fare veya klavyeye ihtiyaç duymadan akış cihazınızda internette gezinebilirsiniz.
Downloader uygulaması hangi cihazlarla uyumludur?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
akla gelebilecek hemen hemen her türlü yayın cihazına kurulabilir.Bu, Android işletim sistemini (OS) çalıştıran tüm cihazları içerir. Android işletim sisteminin çeşitleri arasında Android TV, Fire OS, Stock Android, Google TV ve daha fazlası bulunur.
Android işletim sistemini çalıştıran popüler yayın cihazları şunlardır:
- Fire TV, Fire TV Cube ve tüm Fire TV cihazları
- NVIDIA Shield (tüm varyasyonlar)
- Android telefonlar ve tabletler
- Google TV ile Chromecast
- Genel Android TV Kutuları
- MECOOL Kutuları
- Tivo Akışı 4K
- Windows PC ve Mac (Android emülatörü aracılığıyla)
- Ahududu Pi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
yükleme yapmak yasal mı?
Evet! Downloader uygulamasıyla yükleme yalnızca cihaz ayarlarınızı değiştirmeyi gerektirdiğinden, yetkisiz hiçbir değişiklik yapılmıyor. Esasen, cihazınıza bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklenmesine izin veriyorsunuz.Ancak, bu uygulamalar aracılığıyla iletilen içeriklerin çoğunun uygun dağıtım lisanslarına sahip olması pek olası değildir. Aslında, bu, telif hakkıyla korunan içeriği yasadışı olarak yayınlayacağınız anlamına gelir. Bunu yapmak sizi potansiyel olarak yasal sorunlara sokabilir. Bu nedenle, bu uygulamaları bir VPN ile kullanmayı tercih edebilirsiniz.