cirkinerol
Üye
Teşekkürler,emeğin için
Teşekkür ederim.Teşekkürler,emeğin için
Teşekkür ederim.Teşekkürler usta emeğine sağlık
Arkadaşlar bu liste için hangi iptv uygulaması kullanılır. Stabil. Tavsiyesi olan yazabilir mi. Mi box kullanıyorum.Github üzerinde bota bağladığım için hepsinin tamamını alamıyorum site korumaları ban atabiliyor ayrıca paylaşma sebebim tamamen alternatif olması veya arşivinize eklemek isterseniz diye paylaşıyorum.
J*tfilm tüm kategoriler olarak çekildi ama liste kategori ayrımı yapılmadı.
(14000 adet içerik var eksik veya fazla olabilir)
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Filmm*du 4k, aile ve aksiyon kategorileri yer alıyor 8700 adet içerik var (eksik veya fazla olabilir)
Filmm*kinesi ölmeden önce ve son filmler çekildi aksiyon hala çekiliyor yaklaşık 2.30 saattir devam ediyor botta.
Listeler günlük kendisini yeniliyor eklenen veya silinen varsa oto güncelleme oluyor.
TelevizoArkadaşlar bu liste için hangi iptv uygulaması kullanılır. Stabil. Tavsiyesi olan yazabilir mi. Mi box kullanıyorum.
Amin cümlemizden, sitede ne varsa günlük olarak o çekiliyor zaten tüm sayfaları alamıyorum site bot olduğunu anlıyor ve banlıyor o yüzden az ve öz olarak işliyor şimdi sinemacx ekledim ama onda da md5 varmış galiba ip kilidi var proxylemek gerekiyor çözebilirsem çözecemezsem listeden silecem.Patron Allah razı olsun sayende sinemayı rahat izleyebiliyorum, herkes uygulama yapıyor, aynı m3uları servis ediyor, uygulama indirmeyi sevmiyorum telefona
Google Play de var mıTelevizo
Bi ara kaldırılmıştı geri yüklendi mi bilmiyorum ama apkpure gibi sitelerden orijinal indirebilirsiniz.Google Play de var mı
Orijinal uygulama, virüssüzGoogle Play de var mı
TeşekkürlerOrijinal uygulama, virüssüz
Teşekkür ederim.üstad valla harika bir çalışma.Emeğine sağlık
Senin bu listeyi githubtan eklemistim afişler geliyor ama oynatma yoktu aciklamn iyi olmuşAmin cümlemizden, sitede ne varsa günlük olarak o çekiliyor zaten tüm sayfaları alamıyorum site bot olduğunu anlıyor ve banlıyor o yüzden az ve öz olarak işliyor şimdi sinemacx ekledim ama onda da md5 varmış galiba ip kilidi var proxylemek gerekiyor çözebilirsem çözecemezsem listeden silecem.
Sinemacx için böyle bir sorun var ama üstünde hiç çalışmadım ilk eklediğim gibi öyle duruyor.Senin bu listeyi githubtan eklemistim afişler geliyor ama oynatma yoktu aciklamn iyi olmuş![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim
TELEVİZO hariç, altyazı ayarı yapabileceğim bu listeleri izlemek için hangi playeri tavsiye edersiniz acabaTeşekkür ederim.
Televizo tavsiye ediyorum.
Merhaba, teşekkür ederim saygılar.