FİLM UYGULAMASI ÖNERİSİ OLAN

ilkayaaa

Üye
Konular
11
film ve dizi izlemeyi seviyorum. Kullandığım uygulamaların çoğu kalitesi orta seviyede görüntü veriyo. Şöyle yüksek kalite mümkünse gerçekten 4k kalite yayın veren apk var mı? Rec tv, hdfilmcehennemi gibi uygulamaları kullanıyorum. Kalitesi çok keyif vermiyo doğrusu

film ve dizi izlemeyi seviyorum. Kullandığım uygulamaların çoğu kalitesi orta seviyede görüntü veriyo. Şöyle yüksek kalite mümkünse gerçekten 4k kalite yayın veren apk var mı? Rec tv, hdfilmcehennemi gibi uygulamaları kullanıyorum. Kalitesi çok keyif vermiyo doğrusu
İnat tv, film kısmında 4k filmler bölümünde var bant genişliğiniz yetiyorsa izleyebilirsiniz.

Cloudstream indirip kekikakedemi deposunu kullarak izlemeyi deneyebilirsin

CHD veya tea tv uygulamasıni kullanıyorum.Torrent kalitesinde izlersiniz.1080p lik görüntü veriyor

cloudstream/kekikakademi den sonra bende film/dizi uygulaması arayışı bitti cidden en iyisi diyebilirim filmlerin kalitesi tatmin edici, 4k filmlerde var ama azınlıkta tabiki, hiç kullanmadıysanız denemenizi tavsiye ederim.

Cloud
cloudstream/kekikakademi den sonra bende film/dizi uygulaması arayışı bitti cidden en iyisi diyebilirim filmlerin kalitesi tatmin edici, 4k filmlerde var ama azınlıkta tabiki, hiç kullanmadıysanız denemenizi tavsiye ederim.
Cloudstream ve rectv kullanıyorum. Hatta en çok cloudstream kullanıyorum. Ama 4k kalitesinde değil ordaki filmlerde. Malum sitelerden alıyo çünkü filmleri. Eğer kaliteli yayın veren varsa diye arayışa girdim

Geri