FİLİM - DİZİ - M3U PlayList Lazım Yardımcı Olurmusunuz

emeklerinize sağlık

Rütbeniz yetmiyor, konuyu görüntülemek için belirli bir mesaj sınırı var minimum 50 mesaj atmış olmanız gerekmekte spam mesajlar ceza puanı verir bu da süreci geciktirir.
Paylaşımcı üyeyim 282 mesajım var ama bende görüntüleyemiyorum. Müdavimlerden başlıyor sanırım görüntüleme.

Rütbeniz yetmiyor, konuyu görüntülemek için belirli bir mesaj sınırı var minimum 50 mesaj atmış olmanız gerekmekte spam mesajlar ceza puanı verir bu da süreci geciktirir.
Merhaba. Benim mesaj sayıma baktım 92 gördüm doğru baktıysam bana da aynı hataı verdi. Başka bilmediğim kreiter varmı acaba bu konuda yapabileceğim. Teşekkür ederim.

Merhaba. Benim mesaj sayıma baktım 92 gördüm doğru baktıysam bana da aynı hataı verdi. Başka bilmediğim kreiter varmı acaba bu konuda yapabileceğim. Teşekkür ederim.
Sen ne diyon gardaş ben nerdeyse yaptığım paylaşımı mı göremiyordum.

Teşekkürler

Konuyu görüntüleme konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Bilgisizliğime verin. Bu playlist ne işe yarıyor. Hangi programa ekliyoruz. Yada nasıl kullanılıyor. Tv box için geçerli mi?

Bilgisizliğime verin. Bu playlist ne işe yarıyor. Hangi programa ekliyoruz. Yada nasıl kullanılıyor. Tv box için geçerli mi?
Bir çok program var. TV box içinde geçerli. Arama yapmanız gereken kriter m3u dosyalarını açabilen oynatabilen uygulamalar olmalı.

seksenler dizisi için adres

Geri