Hangi panel reisIPTV bayiliği yapıyorum bu arada daha fazlasını öğrenme derdindeyim hobi amaçlı bilgi ediyorum başka bişi değil dedigin gibi ekleniyor zaman zaman izliyoruz reklamsız ham yayını izlediğimiz oluyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangi panel reisIPTV bayiliği yapıyorum bu arada daha fazlasını öğrenme derdindeyim hobi amaçlı bilgi ediyorum başka bişi değil dedigin gibi ekleniyor zaman zaman izliyoruz reklamsız ham yayını izlediğimiz oluyor![]()
Onun çok ekmeğini yemisler hala devam ediyorlarmisönceden skystar 2 pc tv kartları vardı onunla uydudan offline download yapardık
Konumuz farklı şuan IPTV değilHangi panel reis
Hocam bende bir ara bayilik almayı düşünüyordum aylık güzel kazanç bırakıyor mu yoksa uğraşmaya değmez mi ?IPTV bayiliği yapıyorum bu arada daha fazlasını öğrenme derdindeyim hobi amaçlı bilgi ediyorum başka bişi değil dedigin gibi ekleniyor zaman zaman izliyoruz reklamsız ham yayını izlediğimiz oluyor![]()
Fena değil çok büyük beklentilerin olması insanların sıkıntıları bitmiyor tabi yoksa sistem güzel tabletimde nasıl izlerim TV degsitirdim telefon değiştirdim yazliktaki eve kuralım vs vs canı sıkılan mesaj atıp seni arıyor bunlarida göz ardı etmemek lazımHocam bende bir ara bayilik almayı düşünüyordum aylık güzel kazanç bırakıyor mu yoksa uğraşmaya değmez mi ?