FANATİK (Yeni uygulama)‼️

Öncelikle ellerinize saglik,
Android TV Yükledim, Yayinlar cok Kaliteli ama Malesef TV Kumanda ile olmuyor,
Sadece Maus ile Oluyor. Eger Kumanda Destegi Gelirse ve Ayrica Ulusal Haber ve Belgesel icerikleride Eklenirse Tek Gecerim.
Terar Tesekkürler..

evet yukledim izlenımlerımı söyliyim öncelıkle vırus total uyarısı çok muhım değil denildi onu geçtim bana da önemsız geldi kumanda ıle çalışmıyor box da nba pass yok s sport 1 tane streamradar yayın açıktı plus kanallar görunuyor ama mesela onu da ınat gıbı maç anında açılan kanal hangı maçın oldugu sanırım bunu gölge ve ınat dışında yapabılen de yok beıne gelirsek de 1 kanal açık her uygulamada olan kurtlu yayın ve player bu titan da da olan bir player bence çok iyi değil göruntu kalitesi fılan seçilemiyor özetle kumanada uyumu ve nba pass fılan enteresan bişeler olursa silmem öteki türlü açıkcası beni çekmedi ama emeğine sağlık

evet yukledim izlenımlerımı söyliyim öncelıkle vırus total uyarısı çok muhım değil denildi onu geçtim bana da önemsız geldi kumanda ıle çalışmıyor box da nba pass yok s sport 1 tane streamradar yayın açıktı plus kanallar görunuyor ama mesela onu da ınat gıbı maç anında açılan kanal hangı maçın oldugu sanırım bunu gölge ve ınat dışında yapabılen de yok beıne gelirsek de 1 kanal açık her uygulamada olan kurtlu yayın ve player bu titan da da olan bir player bence çok iyi değil göruntu kalitesi fılan seçilemiyor özetle kumanada uyumu ve nba pass fılan enteresan bişeler olursa silmem öteki türlü açıkcası beni çekmedi ama emeğine sağlık
virus total önemli kaspersk malwarebytest esed vb uyarı veriyorsa kurmayın bence.enazından telefona

Yukledım ama tv secım bölümüne geçmiyor aşağadaki sekmede kalıyor

virus total önemli kaspersk malwarebytest esed vb uyarı veriyorsa kurmayın bence.enazından telefona
ben telefona zaten bişe kurmuyorum bir inat var o da takılıyor öyle çok nadir açıyorum zaten vırus total de gayet temız geçiyor bu da nba pass dendi diye farklı kurdum box da 1 tane unlem çıktı yani çok problemli gözukmedi ama kumanda ile çalışma yok gibi bişe şimdilik silmedim ama ekleme olmazsa muhtemelen ben veda ederim yine de emek verilmiş teşekkürler

Merhaba Sinetech Ailesi FANATİK Uygulaması Sizlerle

♦️
Şuanlık Sadece Spor Kanalları Üzerine Bir Uygulamadır Ama İlerleyen Zamanlarda İstek Olursa Sinema, Belgesel, Haber vb. Kategorilerdeki İçerikler Eklenecektir.

♦️Uygulamamız Reklamsızdır.

♦️Tabii ve TRT Kanalları Otomatik İnternetinize Göre Kalite Ayarı Yapar

📍4K ve 360p Arasında Yayın Kalitesi İle Yayınları İzleyebilirsiniz (beIN Sport 1 Özel)

Yakında Gelecek Yayınlar

⚽️ beIN Connect Özel Yayınları
🏀 NBA League Pass
🏈 NFL

İndiren Herkese Şimdiden Teşekkür Ederim

nba lig pass ne zaman eklenicek?

Öncelikle emeginize saglik

Uygulama’yi m3u url olarak kullanabilirmiyim varmi böyle bir imkan

Eline sağlık kumanda desteği ve içeriklerin çoğalırsa süper olur

tasarım şeklini dun girdim güzel ama şuan hiçbiri açık değil ne zaman aktif ediceksin ?

Uygulama çok iyi spor kanalları çok iyi gözüküyor.. naçizane bişey söylüye bilirim Player kısmında kalite çözülürlük. Belirleme olursa çünkü bazı kanallar kalitesi yükseltmek. Gerekiyor. İyi çalışmalar. 🙏

Yeni Eklenenler

♦️ Ulusal Kanallar eklendi
♦️Nba Pass Yayınları eklendi
♦️ belgesel Kanalları eklendi

@ramot00 uygulama linki burada hocam aynı zamanda buraya giderek indirebilirsiniz.

Andoroid boxta harika caliyor kuajnda yuzde 90 uyumlu emegine saglik

Uygulamandan Linklerimi Kaldır Lütfen :)

Yeni Eklenenler

♦️ Ulusal Kanallar eklendi
♦️Nba Pass Yayınları eklendi
♦️ belgesel Kanalları eklendi

Bazı yayınların alternatif(A) yayınlarında Xbyte1 diye bir O çocukları falan yazmış

Konuyu görüntüleyenler

Geri