Knowking54
Paylaşımcı
- Konular
- 18
Teşekkür ederim hocamUygulama güzel gidiyor başarılarınızın devamını dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim hocamUygulama güzel gidiyor başarılarınızın devamını dilerim
İndirme linkiKonu güncel
İndirme Linki Konuda Ekli Buraya da Bırakıyorumİndirme linki
Hocam virustotal neden uyarı veriyor? Bitdefender uygulamasıda kötü birşey algıladıİndirme Linki Konuda Ekli Buraya da BırakıyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Normalde bir sorun yok, güncelleme ile onuda düzelteceğim kafa karışıklığı yaratıyorHocam virustotal neden uyarı veriyor? Bitdefender uygulamasıda kötü birşey algıladı
Teşekkürler hocamÇalışmalarının devamını dilerim kardeşim
Merhaba Telegram Adresimiz Sitemizde MevcutMerhaba fan tv telegram adresiniz yokmu veya link fan tv yi android Tv'de çalışıyor çok güzel olmuş yalnız exradan mause olmadığı için android Tv'de kumanda geçişleri gözükmüyor kumanda geçiş renkleri koyarsanız çok güzel teşekkürler kolay gelsin
Tamam teşekkürler buldum admin bey kolay gelsinMerhaba Telegram Adresimiz Sitemizde MevcutZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Adresine Girip Sağ Alttaki Telegram Butonuna Tıklayınız. Ayrıca Uygulama İçin Şuan Farklı Fikirlerim Var Yeni Bir Uygulama İçin Çalışıyorum TV Kumanda Uyumlu.
Tamam teşekkürler buldum admin bey kolay gelsinMerhaba Telegram Adresimiz Sitemizde MevcutZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Adresine Girip Sağ Alttaki Telegram Butonuna Tıklayınız. Ayrıca Uygulama İçin Şuan Farklı Fikirlerim Var Yeni Bir Uygulama İçin Çalışıyorum TV Kumanda Uyumlu.
Tamam teşekkürler kolay gelsinMerhaba Telegram Adresimiz Sitemizde MevcutZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Adresine Girip Sağ Alttaki Telegram Butonuna Tıklayınız. Ayrıca Uygulama İçin Şuan Farklı Fikirlerim Var Yeni Bir Uygulama İçin Çalışıyorum TV Kumanda Uyumlu.
Bu nasıl olacak bir yardimMerhaba Sinetech Ailesi Fan TV Uygulamamız Farklı Bir Uygulamaya Geçiş Yaptı Uygulamada Artık Film ve Dizi Bölümüde Var Canlı Yayınların Bir Çoğu Kablowebtv Yayınları Olarak Eklendi.
TV Cihazlarda da Sorunsuz Kullanabilirsiniz.
İndirmek İçinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Reklamsız Premium Kupon Kodu: SİNETECH
Kupon Kodunu üye Olanlar Kullanabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Videodaki Kod Bilgilendirrme Amaçlıdır.