Öneri Fan TV Yeni Uygulama

Uygulamayı yükledim çok güzel olmuş eline emeğine sağlık

BitDefenderFalxAndroid.Riskware.TestKey.rA
JiangminBackdoor.AndroidOS.amrc
QuickHealAndroidELF.Evo.A3e79
Sangfor Engine ZeroTrojan.Generic-JS.Save.Redirector
TrustlookAndroid.PUA.DebugKey
Acronis (Static ML)Undetected

virus total de trojan filan buldu ben sildim oraları düzeltirsen ve kumanda uyumu gelirse tekrar yüklerim

program iyi güzel de reklamı bayağı abartmış sin nereye dokunsam reklam. üstelik reklam atlama yok programı mahvetmişti siniz.. tüccar programı na dönmüş yazık etmişsiniz programa sildim işime yaramaz... emek vermiş sin eline sağlık güzel olmuş ama kendin mahvetmişti sin tek programa girişte bi reklam olsa eyvallah ama dokunduğun yerde reklam basıyor.. reklam makinesine dönmüş
Aslında rahatsız edici derecede reklam bulunmuyor sabit banner reklamları mevcut canlı tv yayınları açarken reklam girmiyor sadece film ve dizi bilgisi sayfasında kısa süreli reklam giriyor yinede çok rahatsız olduysanız kupon kodu iletebilirim reklamları kaldırır

program iyi güzel de reklamı bayağı abartmış sin nereye dokunsam reklam. üstelik reklam atlama yok programı mahvetmişti siniz.. tüccar programı na dönmüş yazık etmişsiniz programa sildim işime yaramaz... emek vermiş sin eline sağlık güzel olmuş ama kendin mahvetmişti sin tek programa girişte bi reklam olsa eyvallah ama dokunduğun yerde reklam basıyor.. reklam makinesine dönmüş
Film ve dizi sayfasında mause gerekiyor canlı yayınları açma kapatma sorun yaşanmıyor

Ustam öncelikle eline emeğine sağlık. Uygulamayı kurdum ama kullanacağımı sanmıyorum. Çünkü reklamlar sıkıcı derecede çok. Yinede emeğine sağlık

Ustam öncelikle eline emeğine sağlık. Uygulamayı kurdum ama kullanacağımı sanmıyorum. Çünkü reklamlar sıkıcı derecede çok. Yinede emeğine sağlık
Hocam Öncelikle Canlı TV Kısmında Reklam Yok Ana Ekranda Sabit Banner Reklam Var ve Film/Dizi Bölümünde Kısa Süreli Reklam Var Toplamda 2 Tane Neresi Çok Reklam Anlamadım ? Ayrıca Üye Olup "fan2025" Kupon Kodunu Kullanırsanız Reklamlar Kalkar.

Box sürüm kulanımı çok zor buda halledebilirse daha güzel olur emeğe saklık kardesim

MiBoxa indirdim. Kurdum. İlk açılışta beyaz ekran çıktı sonra attı beni. 2-3 dk bekledim yeniden açtım. Sorunsuz çalıştı. Kumanda da sorun var sanırım ancak maus ile bir problem olmadı. Reklam konusuna gelince bende hiç çıkmadı bilemiyorum o yüzden yorum yapamıyorum.
Elinize emeğinize sağlık.

MiBoxa indirdim. Kurdum. İlk açılışta beyaz ekran çıktı sonra attı beni. 2-3 dk bekledim yeniden açtım. Sorunsuz çalıştı. Kumanda da sorun var sanırım ancak maus ile bir problem olmadı. Reklam konusuna gelince bende hiç çıkmadı bilemiyorum o yüzden yorum yapamıyorum.
Elinize emeğinize sağlık.
İyi Seyirler Hocam

Yeni Promosyon Kodu: Fan1K

Yakında yeni reklamsız kod yayınlaancaktır.

Konuyu görüntüleyenler

Geri