Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aslında rahatsız edici derecede reklam bulunmuyor sabit banner reklamları mevcut canlı tv yayınları açarken reklam girmiyor sadece film ve dizi bilgisi sayfasında kısa süreli reklam giriyor yinede çok rahatsız olduysanız kupon kodu iletebilirim reklamları kaldırırprogram iyi güzel de reklamı bayağı abartmış sin nereye dokunsam reklam. üstelik reklam atlama yok programı mahvetmişti siniz.. tüccar programı na dönmüş yazık etmişsiniz programa sildim işime yaramaz... emek vermiş sin eline sağlık güzel olmuş ama kendin mahvetmişti sin tek programa girişte bi reklam olsa eyvallah ama dokunduğun yerde reklam basıyor.. reklam makinesine dönmüş
Film ve dizi sayfasında mause gerekiyor canlı yayınları açma kapatma sorun yaşanmıyorprogram iyi güzel de reklamı bayağı abartmış sin nereye dokunsam reklam. üstelik reklam atlama yok programı mahvetmişti siniz.. tüccar programı na dönmüş yazık etmişsiniz programa sildim işime yaramaz... emek vermiş sin eline sağlık güzel olmuş ama kendin mahvetmişti sin tek programa girişte bi reklam olsa eyvallah ama dokunduğun yerde reklam basıyor.. reklam makinesine dönmüş
Hocam Öncelikle Canlı TV Kısmında Reklam Yok Ana Ekranda Sabit Banner Reklam Var ve Film/Dizi Bölümünde Kısa Süreli Reklam Var Toplamda 2 Tane Neresi Çok Reklam Anlamadım ? Ayrıca Üye Olup "fan2025" Kupon Kodunu Kullanırsanız Reklamlar Kalkar.Ustam öncelikle eline emeğine sağlık. Uygulamayı kurdum ama kullanacağımı sanmıyorum. Çünkü reklamlar sıkıcı derecede çok. Yinede emeğine sağlık
Link de sorun gözükmüyorUygulama indirilmiyor güncel link varmı
Teşekkür ederim hocam box için şuan mause ile kullanımı öneriyoruzBox sürüm kulanımı çok zor buda halledebilirse daha güzel olur emeğe saklık kardesim
İyi Seyirler HocamMiBoxa indirdim. Kurdum. İlk açılışta beyaz ekran çıktı sonra attı beni. 2-3 dk bekledim yeniden açtım. Sorunsuz çalıştı. Kumanda da sorun var sanırım ancak maus ile bir problem olmadı. Reklam konusuna gelince bende hiç çıkmadı bilemiyorum o yüzden yorum yapamıyorum.
Elinize emeğinize sağlık.
videoda sorun gözükmüyor ayrıca uygulama içinde filmler kısmında kupon kodu kullanımı için videoda mevcut güncel kod "Fan-1K"Kupon kodunun nasıl kullanılacağını gösteren video açılmıyor
TeşekkürlerMerhabalar görselleri çok güzel olmuş
Ellerinize sağlık![]()
iyi seyirlerTeşekkürler