Faizsiz kredi nasıl çekilir?

Rota

Paylaşımcı
Konular
69
Garanti, Akbank, Enpara gibi bazı bankalar faizsiz kredi veriyor. 3 ay vadeli 25-50 bin TL arası.

Önce mobil bankacılıktan müşteri mi oluyoruz? Sonrasında nasıl ilerliyor? Daha önce faizsiz kredi kullanan oldu mu anlatabilir mi?

ben kulanmıştım müşterisi olduğum banka veriyor kredi kartına nakir avans gibi 25 bin tl kullanmıştım 3 taksite bölüyor en fazla tabi bankadan bankaya değişebilir

ben kulanmıştım müşterisi olduğum banka veriyor kredi kartına nakir avans gibi 25 bin tl kullanmıştım 3 taksite bölüyor en fazla tabi bankadan bankaya değişebilir
hangi banka ve işlemleri nasıl yapmıştınız

banka önemli değil önemli olan maaş müşterisi olmak sanırım internet bankacılığın dan müracaat yaptım online hemen hesaba yattı

hesabınız varsa kredi kartı bölümünden nakıt avans kısmına girin miktarı belirleyin kaç taksitle ödeme yapacaksanız seciyorsunuz en fazla 3 taksir verdi bende faizsiz ne kadar çektiyseniz onu ödüyorsunuz ekstra bir masraf para falan da çıkmıyor ne çekerseniz onu ödüyorsunuz

Son düzenleme:
Faizsiz kredide her bankanın ayrı ayrı kampanyaları oluyor ve genelde mobil bankacılık üzerinden yeni müşteri olarak faizsiz kredi kullanabiliyorsunuz. Tüm bankaların kampanyalarına/fiyatlamalarına hangikredi sitesinden bakabilirsiniz.

Geri