LAperdesi
Paylaşımcı
- Konular
- 56
Virus total sonucunu konu başına düzenle olarak eklemiştim. Size nasıl cevap olmuş onu da anlamış değilim, kusura bakmayın.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Virus total sonucunu konu başına düzenle olarak eklemiştim. Size nasıl cevap olmuş onu da anlamış değilim, kusura bakmayın.
Oda iyiymişVirus total sonucunu konu başına düzenle olarak eklemiştim. Size nasıl cevap olmuş onu da anlamış değilim, kusura bakmayın.![]()
sanırım şifreyi yanlış girdiğinizden öyle oluyor. şifre:forumsinetechalla alla ben tekrar indirdim ve yine aynı hatayı verdi,,neyi yanlış yapıyorum acaba
Tv nin bağlı bulunduğu wifi ağı ile telefon aynı ağda olması gerekiyor. O kadar.telefonda ir verici olmadan nasıl çalışıyor bu uygulama. telefonlarda ir verici yok
vayy çok iyiymiş teşekkürler.Tv nin bağlı bulunduğu wifi ağı ile telefon aynı ağda olması gerekiyor. O kadar.