EV İNTERNETİM VAR AMA ALT YAPI YOK GÖSTERİYOR

seyfg

Üye
Konular
2
Merhaba arkadaşlar , şuanda evimde kullandığım ev internetim var Millenicom kullanıyorum , başka bir sağlayıcıya geçiş yapıcam ama alt yapı yok gözüküyor . Mahallemde tüm binaları kontrol ettim hepsinde internet alt yapı gözüküyor sadece bizim binamızda alt yapı gözükmüyor . Türk telekomada başvurdum ama bölgenizde boş port yok dediler. Bölgemizde yoksa diğer binalarda nasıl alt yapı var gösteriyor . Binamızda Adsl kullanıyoruz fiber kutuda var ama hat çekilmemiş . Sizce ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• IMG_1061.jpeg
    IMG_1061.jpeg
    3 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1062.png
    IMG_1062.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 11
Merhaba arkadaşlar , şuanda evimde kullandığım ev internetim var Millenicom kullanıyorum , başka bir sağlayıcıya geçiş yapıcam ama alt yapı yok gözüküyor . Mahallemde tüm binaları kontrol ettim hepsinde internet alt yapı gözüküyor sadece bizim binamızda alt yapı gözükmüyor . Türk telekomada başvurdum ama bölgenizde boş port yok dediler. Bölgemizde yoksa diğer binalarda nasıl alt yapı var gösteriyor . Binamızda Adsl kullanıyoruz fiber kutuda var ama hat çekilmemiş . Sizce ne yapmalıyım
Son yıllarda ttnet dışında internet hizmeti veren özel şirketler kuruldu bunlar çeşitli şehirlerde hizmet veriyorlar bu şirketlerin internette siteleri mevcut yörenize hizmet getirenini tespit edebilir yine sitelerinden başvuru yapabilirsiniz.özeller bu konuda çak maharetli hemen gelip hattınızı çekiyorlar.

Geri