Ev interneti önerileriniz nelerdir ?

burakhd

Paylaşımcı
Konular
43
10 yıldır 3 ev ortak TTnet kullanıyoruz artık resmen boş yere para vermeye başladık 1 gün internet var 3 gün yok şuan bile mobil veri kullanarak yazıyorum modem orta katta olduğu içinde her zaman resetleme vs. Şansım olmuyor kendimize ait bir modem almayı düşünüyorum 60 mps felan Verse yeter fazla pahalıya gerek yok 3 kişi kullancaz şuanki hızdan sonra 60 mps bile çok iyi gelcek önerilerinizi bekliyorum

Sokakta başka altyapı varmı.bir ara netspeed kullanmıştım(ttnet altyapısından) çok memnundum.şu an nasıldır bilmiyorum.şimdi kablonet kullanıyorum 50 mbps memnunum.sokakta kablonet varsa modemin çekim gücü sorun yaratabilir.

Sokakta başka altyapı varmı.bir ara netspeed kullanmıştım(ttnet altyapısından) çok memnundum.şu an nasıldır bilmiyorum.şimdi kablonet kullanıyorum 50 mbps memnunum.sokakta kablonet varsa modemin çekim gücü sorun yaratabilir.
Bende netgsm i gördüm onu düşünüyorum şuan

bende turknetin kendi altyapısı var 1000mps tam hız alıyorum eger altyapın turknetse hıc dusunme.

10 yıldır 3 ev ortak TTnet kullanıyoruz artık resmen boş yere para vermeye başladık 1 gün internet var 3 gün yok şuan bile mobil veri kullanarak yazıyorum modem orta katta olduğu içinde her zaman resetleme vs. Şansım olmuyor kendimize ait bir modem almayı düşünüyorum 60 mps felan Verse yeter fazla pahalıya gerek yok 3 kişi kullancaz şuanki hızdan sonra 60 mps bile çok iyi gelcek önerilerinizi bekliyorum
Fiyatı biraz yüksek olsa da en iyi seçim Türknet olacaktır

kral ben yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum memnunun

100 Mbps Fiber İnternete Modem kirası dahil 360 TL ödüyorum. Konya merkezli Gibirnet isimli bir firma. 3 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. TTNet'de açılmayan İptv Kanallarını sorunsuzca izleyebiliyorum.

5 senedir turknet kullanıyorumhiç bir sorun yaşamadım yılda 2 kere en fazla bakım yaparlar o kdar aylık 500 tl taahüt yok
denemek istersen benim kodu veriyim 1 ay boyunca bedava kullan beğenmezsen iptal etti

100 Mbps Fiber İnternete Modem kirası dahil 360 TL ödüyorum. Konya merkezli Gibirnet isimli bir firma. 3 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. TTNet'de açılmayan İptv Kanallarını sorunsuzca izleyebiliyorum.
tahattüt varmı reis

Ttnet harici çoğu firmayı tavsiye ederim. Türknet, millenicom, gibirnet, netspeed firmalarına bi bak derim.

alt yapi varsa turknet derim adamlar kendi kablo tesisatini cekiyorlar 1000 mpsy 375 tl veriyom bayagi zamann oldu turk telekom 16 bile yalvar yakar verirken adamlar vdsl2 den 35 den basladik 2 ay sonra 100 mps vermeye basladi gayet basarili bence

alt yapi varsa turknet derim adamlar kendi kablo tesisatini cekiyorlar 1000 mpsy 375 tl veriyom bayagi zamann oldu turk telekom 16 bile yalvar yakar verirken adamlar vdsl2 den 35 den basladik 2 ay sonra 100 mps vermeye basladi gayet basarili bence
1000 mi 100 mü gardaş

Taahhüt yok altyapı maksimum ne verirse onu alırsın 2.5 yıldır kullanıyorum Gıbırnet aylık 320tl

Süperonline yeni reklamı var fır 1000 mbps modem ücreti dahil aylık 700 TL Türktelekom fiber tahüttüm biterse geçmeyi düşünüyorum

Türknet DSL 100 kullanıyorum, sürekli mail geliyor, arkadaşını davet et, bir ay sen bir ay arkadaşın ücretsiz yararlansın diye.
Türknet düşünecek olursan davetiye kodu gönderme şansım olur. Ben 12 ay peşin ödeyip, 446 TL ye geldi, gelecek zamlardan etkilenmemeyi tercih etmiştim.

Geri