🚛 Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası yeni...

Konu başında vemiştim link yine veriyorum

ayrıca gamepad ve klavye ile çok zor yada keyifsiz oluyor tavsiyem en uygunu da olsa direksiyon seti

bende var ama bunu alıcam gelsin diye bekliyorum ülkemize

Üstat bu set yeni çıktı Tüm Ets2 cilerin Hayali ama Türkiyeye geldi biliyorum fiatı 30.000 Tl den başlıyor Biz g 29 a Devam

ETS 2 Benim Doktora Tezim :) Yıllardır Oynayan Biri olarak Şunu Söylemeliyim BULAŞMAYIN Bağımlısı olursunuz:) o kadar Süper Bir Oyunki içine girmeyen Bilmez Tüm Avrupayı görmüş Biri olarak diyorumki oyun binalar caddeler inanın birebir aynı, Bu işinDuayenleri Hilmi Şahin, Berkay İkizoğlu, Şöför abi vs vs Türkiye Tır yada Otobüs Kullanmak isterseniz Rox sendetd deneyin Üzerine yok Otobüsleride Oyunuyuz Bis ten indirebilirsiniz, Her Cumartesi Bizim Veteran Lojistik Grubumuz var Multi Pleyerde Canlı sohbetle takılıyoruz, Yardım edebileceğim bir sorunuz varsa Seve Seve Yardım ederim, Keyifli Sürüşler.
Selam @cratos09 bende bu oyunu çok seviyorum ve takip ediyorum, sen doktora tezim deyince aklıma geldi , oyun bölümüne bir başlık açsan tr yollar eklentiler otobüs ve tırlar direksiyon ayarları vs şöyle kapsamlı bir rehber yapsan , çünkü çok arkadaş var forumda oyunun kurulumunda takılıyor belkide sevmek istiyor sevemiyor ;)

Selam @cratos09 bende bu oyunu çok seviyorum ve takip ediyorum, sen doktora tezim deyince aklıma geldi , oyun bölümüne bir başlık açsan tr yollar eklentiler otobüs ve tırlar direksiyon ayarları vs şöyle kapsamlı bir rehber yapsan , çünkü çok arkadaş var forumda oyunun kurulumunda takılıyor belkide sevmek istiyor sevemiyor ;)
Slm dehakan7 Söylediğiniz aklıma yattı ama Beni üyeyim Siteyi Kullanmayı Yeni öğreniyorum Biraz ilerleme Kaydedeyim Seve Seve Yardımcı olurum, Bakarsın Yeni Arkadaşlarla Toplanır Konvoy odasında(8 Kişilik) yada Multi Pleyerde (sınırsız Kişi) Direksiyon sallarız, Bence iyi olur Bu arada Bende Tüm DLC ler var Promods Haritası %78 Keşfedildi anlayacağın Haritadaki Tüm Yolları sarı yapma takıntısı var:):):)

Oyunu kurdum modlarıda kurdum fakat detaylı TR haritasını bi türlü bulamadım. Sadece Avrupa yakası var. Zaten ilk dakikada tırı parçaladım patron kovdu beni :ROFLMAO:

Direksiyon seti şart klavye ile çok zor. Bugüm gamepad ile deneyeceğim
Arkadaşım Promods ta sadece İstanbul,Edirne Kırklareli,Tekirdağ var Türkiye'de Araç Kullanmak istersen Tır,Otobüs,Araba hatta Motorsiklet Roex sanderd Haritasını Kuracaksın Yada Bizim Türk Yapımcımız Alp in Oyuncuyuzbis TR Haritasın Kuracaksın Otobüsü indirip istediğin Firmanın skini kaplayıp Kamilkoç,Varan,Metro,Pamukkale vs TR her şehrindeki Peronlardan yolcu taşıyabilirsin Çeşitli Otobüs Markaları var Mercedes, Setra,Man keyfine göre ister ücretsiz ister destek olmak için satın alarak. Şimdiden iyi eğlenceler

Türkiye dahil bir çok ülkenin haritası güncell halde yapılmış oyun modu kıbrıs yuninanistan fransa isviçre bulgaristan
ispanya polonya gibi çoğu avrupa ülkesinin yeni güzargarh ve yerleşim alanlarınında dahil olduğu popüler yerleri bu modda bulabilirsiniz.
tüm dlc spn sürüm ets 2 oyunu ile tam uyumludur,indirene kadar canım çıktı kıymetini bilin zalımlar gitmiş zor linklere yüklemiş. indirmek 2 günümüzü aldı, videoyu izleyip
nasıl mod olduğunu görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 3034

indirme linki :

Şifre: fullprogramlarindir.net
çok uzun zaman oldu oynamayalı en son istanbul gelmisti orjinal dlc ondan sonra hic turkiyeden şehir getirmedilermi hayla orjinal olarak

Son düzenleme:
ETS 2 Benim Doktora Tezim :) Yıllardır Oynayan Biri olarak Şunu Söylemeliyim BULAŞMAYIN Bağımlısı olursunuz:) o kadar Süper Bir Oyunki içine girmeyen Bilmez Tüm Avrupayı görmüş Biri olarak diyorumki oyun binalar caddeler inanın birebir aynı, Bu işinDuayenleri Hilmi Şahin, Berkay İkizoğlu, Şöför abi vs vs Türkiye Tır yada Otobüs Kullanmak isterseniz Rox sendetd deneyin Üzerine yok Otobüsleride Oyunuyuz Bis ten indirebilirsiniz, Her Cumartesi Bizim Veteran Lojistik Grubumuz var Multi Pleyerde Canlı sohbetle takılıyoruz, Yardım edebileceğim bir sorunuz varsa Seve Seve Yardım ederim, Keyifli Sürüşler.
aktif araba sürmeye basladiktan sonra biraktim bütün gün araba sürüp aksam gelip bu oyunu açamam :d

Konuyu görüntüleyenler

Geri