remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 47
Eskiden canak antenle ugrasir tuplu ufak TVde sinyal pesinde kosardik hele bir de Beko Arçelik 37 ekran TV vardı renkli TV
Anteni saga sola cevir kanal gelsin diye bekle Resmen sabir testi gibiydi hele Çamlıcaya bakıyor mu diye beklerdik
Simdi IPTVsi var her sey bir tik uzaklikta ama o heyecan kalmadı o heyecan öldü adeta
Diziler filmler kanallar Hepsi cebimizde gibi Ama itiraf ediyorumki o eski anten maceralarinin heyecani yok artik Teknoloji hizlandi biz degistik ama o kanal geldi mi gelmedi mi anlari hala gulumsetiyor
Eskiler bilir kucuk ekran buyuk mucadele devasa mutluluk
Şuan elimizde her türlü şey var
Hiç unutmuyorum National geographic bir gece şifresiz kaldı diye tüm gece uyumamıştım eskiden
Şimdi gir hemen var izle ama o heyecan yok
Hele yükseltici vardı
V şeklinde antenlerimiz vardı en dostluk vardı sıcak sohbetlerimiz vardı
Anteni saga sola cevir kanal gelsin diye bekle Resmen sabir testi gibiydi hele Çamlıcaya bakıyor mu diye beklerdik
Simdi IPTVsi var her sey bir tik uzaklikta ama o heyecan kalmadı o heyecan öldü adeta
Diziler filmler kanallar Hepsi cebimizde gibi Ama itiraf ediyorumki o eski anten maceralarinin heyecani yok artik Teknoloji hizlandi biz degistik ama o kanal geldi mi gelmedi mi anlari hala gulumsetiyor
Eskiler bilir kucuk ekran buyuk mucadele devasa mutluluk
Şuan elimizde her türlü şey var
Hiç unutmuyorum National geographic bir gece şifresiz kaldı diye tüm gece uyumamıştım eskiden

Şimdi gir hemen var izle ama o heyecan yok
Hele yükseltici vardı
V şeklinde antenlerimiz vardı en dostluk vardı sıcak sohbetlerimiz vardı