Eskiden LimeWire vardı hatırlayan var mı

Dostlar o denli geriye gittinizki o günleri hatırlattınız. Eminim aramızda 56 k modem ile veri indirmeye çalışmış ya da 1,44 MB disket ile oyun yüklemiş arkadaşlarımız vardır. Saygılar.
Şimdiki nesil disket görse "Aa 'Kaydet' ikonunu 3 boyutlu baskıda yapmışlar" der :ROFLMAO:

BearShare en iyisiydi benim için ama film ve oyun indirmek hızlardan dolayı tam bir işkenceydi.

Bazen indirmeye bıraktığın dosyaların gece elektrikler kesilip sabah inmediğini gördüğünde işkence daha da büyüyordu.

BearShare en iyisiydi benim için ama film ve oyun indirmek hızlardan dolayı tam bir işkenceydi.

Bazen indirmeye bıraktığın dosyaların gece elektrikler kesilip sabah inmediğini gördüğünde işkence daha da büyüyordu.
Hiç unutmam. Bir gün 56 K modem ile Norton antivirüs güncellemesi yapmak istemiştim. Cumartesi gecesi açık bıraktığım bilgisayarım Pazar sabahı halen güncellemeyi tamamlayamamıştı. Ardından güncellemeyi direkt takibe başladım. Örneğin beş megabayt veri inecekse yarısında bağlantı kopuyor ve güncelleme yarım kalıyor. Tüm çabalarıma rağmen güncellemeyi alamamıştım ama ay sonu yüklü bir miktarda faturam olmuştu. Hatırlarsınız o yıllarda internet bağlantısı telefon faturalarına yansıtılırdı. O büyük işkenceyi yaşayanlardanım. Saygılar.

Film ve oyunlar için Rapidshare vardı.

Dostlar o denli geriye gittinizki o günleri hatırlattınız. Eminim aramızda 56 k modem ile veri indirmeye çalışmış ya da 1,44 MB disket ile oyun yüklemiş arkadaşlarımız vardır. Saygılar.
Hey gibi günler hey. Hocam hiç unutmam. Ben istememiştim bile. Babam kocaman tüplü bir ekran, bir kasa, klavye, gerçek toplu (çıkartıp iiçini temizlerdik :)) fareden oluşan bir şey getirdi. "Bunu çok iyi öğreneceksin. Gelecek artık bu. Bunu bilmeyen, kullanamayan elenecek" deyip kurdurttu odaya. Garip garip bakmıştım ilk önce. O disketler falan. Off. Windows 98 çıkınca bir bayram etmiştik ki sorma. Babam çok sıkıştırıyordu. Kızıyordum o zaman. Ama ileri görüşlü adammış. Sonradan anladım. Ama o zaman öğrenme şansı, yeri, olanağı çok zayıftı. Kitaplar vardı kalın kalın. Bilgisayar eve geldikten iki yıl sonra falan çevirmeli modemle internet bağlattık. Neydi o ses sonrası ekran açılınca seivnç. "Bağlandı bağlandı" diye.

Hiç unutmam. Bir gün 56 K modem ile Norton antivirüs güncellemesi yapmak istemiştim. Cumartesi gecesi açık bıraktığım bilgisayarım Pazar sabahı halen güncellemeyi tamamlayamamıştı. Ardından güncellemeyi direkt takibe başladım. Örneğin beş megabayt veri inecekse yarısında bağlantı kopuyor ve güncelleme yarım kalıyor. Tüm çabalarıma rağmen güncellemeyi alamamıştım ama ay sonu yüklü bir miktarda faturam olmuştu. Hatırlarsınız o yıllarda internet bağlantısı telefon faturalarına yansıtılırdı. O büyük işkenceyi yaşayanlardanım. Saygılar.
Evet hocam bizim nesilin çoğu ilk ay faturasından sonra interneti mali nedenlerle bloke edilmiş bir gruptu. Saygılar bizden.

emule ve kazaa lite da vardı
kazaa lite ile 56k fax modem ile mp3 indirmek için yarım saat beklerdik.
1 tane mp3 indirmek 2160p film indirmekgibi birşeydi.

Herkes bi uygulama saymış hepsini okuyunca hakkatten o günlere gittim. Ne günlerdi be o zamanlar mutluyduk

Geri