Eskiden Atari salonlarında oynadığımız oyunlardan en çok sevdiğiniz

Metal Slug
Final Fight
Cadillac and Dinasorus
Snowbros
Golden Axe

Daha çok var halen bile Mame üzerinden açar oynarım.

Az jeton harcamadığım arcade oyunları

The King of Fighters 94, 95, 97, 98
Real Bout Fatal Fury
Art of Fighter 2
Street Fighter 2, Ex, Ex2
Mortal Kombat 3 Ultimate
Tekken 3, Tag Tournament
Metal Slug 1, 2
Top Hunter
Snow Bros
Street Hoop
Stakes Winner

En çok tabii ki Street Fighter 2 oynamışımdır, sonrasında Michael Jackson'ın Moonwalker oyunu, Pit Fighter vardı bir de, aslında çok kötü oyundu ama dijitize grafikler sebebiyle oynardık. Zor oyundu ama Shadow Dancer ve Shadow Warriors da çok oynadığım oyunlardandı.

Bir de arcade olmayan oyun salonlarında, Amiga'da SWIV ve Sensible Soccer oynardık.

Ama bir "atarici"de oynadığım ilk oyun, ilkokuldayken bizim oralarda (Cevizli, Tamirhane) aslında bir video kaset kiralama dükkanına koydukları C64 oyunu, Wizard Of Wor'dur...

1760728967800

En çok tabii ki Street Fighter 2 oynamışımdır, sonrasında Michael Jackson'ın Moonwalker oyunu, Pit Fighter vardı bir de, aslında çok kötü oyundu ama dijitize grafikler sebebiyle oynardık. Zor oyundu ama Shadow Dancer ve Shadow Warriors da çok oynadığım oyunlardandı.

Bir de arcade olmayan oyun salonlarında, Amiga'da SWIV ve Sensible Soccer oynardık.

Ama bir "atarici"de oynadığım ilk oyun, ilkokuldayken bizim oralarda (Cevizli, Tamirhane) aslında bir video kaset kiralama dükkanına koydukları C64 oyunu, Wizard Of Wor'dur...

Ekli dosyayı görüntüle 14554
@Sinetech Hocam Nes Roms Oyunları Paylastıgım Konum Var.
Hemen Hemen Cogu Nes Rom" larını Ekledim.İsterseniz Bakabilirsiniz.

@Sinetech Hocam Nes Roms Oyunları Paylastıgım Konum Var.
Hemen Hemen Cogu Nes Rom" larını Ekledim.İsterseniz Bakabilirsiniz.
Benim aslında NES geçmişim hiç yok, ben daha çok Amiga ve Arcade versiyonlarına daha yakın hissediyorum kendimi :) Ama tüm retro cihazlar kalbimdedir tabii ki, sadece NES tarafına hiç aşına değilim. Ama o da zamanının öncü ve üstün cihazlarından biri.

Benim oğlum Nintendo cihazlarına bayılıyor, Nes konusuna da çok hakim (10 yaşında), ona söyledim konuyu incelemesi için :)

Ellerinize sağlık, tüm katkılarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Benim aslında NES geçmişim hiç yok, ben daha çok Amiga ve Arcade versiyonlarına daha yakın hissediyorum kendimi :) Ama tüm retro cihazlar kalbimdedir tabii ki, sadece NES tarafına hiç aşına değilim. Ama o da zamanının öncü ve üstün cihazlarından biri.

Benim oğlum Nintendo cihazlarına bayılıyor, Nes konusuna da çok hakim (10 yaşında), ona söyledim konuyu incelemesi için :)

Ellerinize sağlık, tüm katkılarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.
@Sinetech Hocam Youtube Nes Emulator Tanitim Videonuzu Size Sormadan Konuya Katki Olmasi İcin Paylastim Sizin İcin Sorun Olacaksa Kaldırabilirim.Saygılarımla.
Ayrıca Oglunuzada Selamlarımı İletebilerseniz Sevinirim.Allahım Analı Babalı Büyütsün.

@Sinetech Hocam Youtube Nes Emulator Tanitim Videonuzu Size Sormadan Konuya Katki Olmasi İcin Paylastim Sizin İcin Sorun Olacaksa Kaldırabilirim.Saygılarımla.
Ayrıca Oglunuzada Selamlarımı İletebilerseniz Sevinirim.Allahım Analı Babalı Büyütsün.
Ve aleykum selam, çok teşekkürler.

Sunset Riders sanırım, hiç oynamadım ama atari salonlarında çok sevildiğini biliyorum
galiba öyleydi boğalar geliyor bir bölümünde üstüne atlanması gerektiğini tesadüfen bulmuştum tabi o ana kadar onlarca jeton gitmişti

Geri