Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sunset Riders sanırım, hiç oynamadım ama atari salonlarında çok sevildiğini biliyorumkovboylu bir oyun vardı ona baya jeton harcamıştım
@Sinetech Hocam Nes Roms Oyunları Paylastıgım Konum Var.En çok tabii ki Street Fighter 2 oynamışımdır, sonrasında Michael Jackson'ın Moonwalker oyunu, Pit Fighter vardı bir de, aslında çok kötü oyundu ama dijitize grafikler sebebiyle oynardık. Zor oyundu ama Shadow Dancer ve Shadow Warriors da çok oynadığım oyunlardandı.
Bir de arcade olmayan oyun salonlarında, Amiga'da SWIV ve Sensible Soccer oynardık.
Ama bir "atarici"de oynadığım ilk oyun, ilkokuldayken bizim oralarda (Cevizli, Tamirhane) aslında bir video kaset kiralama dükkanına koydukları C64 oyunu, Wizard Of Wor'dur...
Ekli dosyayı görüntüle 14554
Mustpha, Street Hoop, King Of Fighter, Street Fighter, Chip Dale, Tom and Jerry, Mıchael Jackson Moonwalker, The Mask vs...Hangilerini severdiniz
Benim favori sıralamam
1. King Of Fighter
2. Tekken
3. Mortal Kombat
4. Street Fighter
5. Goal
Benim aslında NES geçmişim hiç yok, ben daha çok Amiga ve Arcade versiyonlarına daha yakın hissediyorum kendimi@Sinetech Hocam Nes Roms Oyunları Paylastıgım Konum Var.
Hemen Hemen Cogu Nes Rom" larını Ekledim.İsterseniz Bakabilirsiniz.
@Sinetech Hocam Youtube Nes Emulator Tanitim Videonuzu Size Sormadan Konuya Katki Olmasi İcin Paylastim Sizin İcin Sorun Olacaksa Kaldırabilirim.Saygılarımla.Benim aslında NES geçmişim hiç yok, ben daha çok Amiga ve Arcade versiyonlarına daha yakın hissediyorum kendimiAma tüm retro cihazlar kalbimdedir tabii ki, sadece NES tarafına hiç aşına değilim. Ama o da zamanının öncü ve üstün cihazlarından biri.
Benim oğlum Nintendo cihazlarına bayılıyor, Nes konusuna da çok hakim (10 yaşında), ona söyledim konuyu incelemesi için
Ellerinize sağlık, tüm katkılarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ve aleykum selam, çok teşekkürler.@Sinetech Hocam Youtube Nes Emulator Tanitim Videonuzu Size Sormadan Konuya Katki Olmasi İcin Paylastim Sizin İcin Sorun Olacaksa Kaldırabilirim.Saygılarımla.
Ayrıca Oglunuzada Selamlarımı İletebilerseniz Sevinirim.Allahım Analı Babalı Büyütsün.
galiba öyleydi boğalar geliyor bir bölümünde üstüne atlanması gerektiğini tesadüfen bulmuştum tabi o ana kadar onlarca jeton gitmiştiSunset Riders sanırım, hiç oynamadım ama atari salonlarında çok sevildiğini biliyorum