Eski PC Oyunlarını Güncel Bilgisayarlarda Açamama Problemi

Arkadaşlar Tekrardan Merhaba

Sorunu Çözdüm sıkıntının nedeni oyunun exe dosyasından kaynaklanıyormuş. İnternetten yeni crack'li exe indirince oyun şak diye açıldı.
Ben çok fazla cod oynuyordum çocukken cod oyunlarında olan klasik problem exe sorunuydu cod waw indirdim dün çalışmadı her zamanki gibi internetten exe buldum çalıştı dedim aynısını L4d için de yapayım açıldı oyun 😂

Sorununuzu çözmüşsünüz ama 2. oyunun içinden ilk oyunu oynayabiliyorsunuz. Hatta ilk oyunu oynarken 2. oyundaki silahları da kullanabiliyorsunuz.
Tekrardan sorun yaşarsanız bu şekilde de oynanabilir.

Sorununuzu çözmüşsünüz ama 2. oyunun içinden ilk oyunu oynayabiliyorsunuz. Hatta ilk oyunu oynarken 2. oyundaki silahları da kullanabiliyorsunuz.
Tekrardan sorun yaşarsanız bu şekilde de oynanabilir.
Nasıl yapıyoruz biraz anlatabilir misiniz ?

Nasıl yapıyoruz biraz anlatabilir misiniz ?
Tabi ki. Ekstra mod kurmaya falan gerek yok. Bu desteği zaten oyun yapımcıları sağlıyor.
Oyunu başlatırken bölüm seçme yerine geldiğinizde zaten ilk oyunun bölümlerini de göreceksiniz. Oradan ilk oyunun bölümlerinden birini seçip oyunu başlattığınızda 2. oyunun grafikleri, silahları ve zombileri ile ilk oyunu oynayabilirsiniz.

Tabi ki. Ekstra mod kurmaya falan gerek yok. Bu desteği zaten oyun yapımcıları sağlıyor.
Oyunu başlatırken bölüm seçme yerine geldiğinizde zaten ilk oyunun bölümlerini de göreceksiniz. Oradan ilk oyunun bölümlerinden birini seçip oyunu başlattığınızda 2. oyunun grafikleri, silahları ve zombileri ile ilk oyunu oynayabilirsiniz.
ilk oyunun bölümleri bittikten sonra ikinci oyunun bölümleri başlıyor galiba.

Geri