Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mi box sanırım android yüklü olandan. Diğer aldıklarım google tv şeklinde yeni nesil yüklü olarak geliyor. Neden bunu kurmak istiyorum; kumandanın televizyona tanıtımı yeni nesilde var eskide yok. Yani kumanda ile tvyi de açıp kapatabilmek istiyorum.Cihazınızın tam model ismi nedir ? Neden Google tv yüklemek istiyorsunuz ?
Tv niz destekliyorsa hdmi cec üzerinden bu yapılabiliyor diye biliyorum. Yani boxu kapattığınız da tv kapanır, açtığınız da , tv açılır. Örn: benim tv de sadece açarken , ablam daki tv de, hem açıp hem kapatıyor. yine de uzman görüşü almak gerekir.Mi box sanırım android yüklü olandan. Diğer aldıklarım google tv şeklinde yeni nesil yüklü olarak geliyor. Neden bunu kurmak istiyorum; kumandanın televizyona tanıtımı yeni nesilde var eskide yok. Yani kumanda ile tvyi de açıp kapatabilmek istiyorum.
Ben de öyle biliyorum. Google TV arayüzü ile ilgili değil diye biliyorumTv niz destekliyorsa hdmi cec üzerinden bu yapılabiliyor diye biliyorum. Yani boxu kapattığınızsa tv kapanır, açtığınızda , tv açılır. yine de uzman görüşü almak gerekir.
Google tv de extra alt bir menu var reis , arkadaşımız ondan bahsediyor. Tv nin markasına göre box un tuşlarına ses ve güç tuşu atayabiliyorsun.Ben de öyle biliyorum. Google TV arayüzü ile ilgili değil diye biliyorum
Ama aç/kapa tv destekliyor ise hdmi cec ile yapılabiliyor. Ben mi box s ( ilk nesil) kumandası ile tv'yi aç/kapa yapıyorum.Google tv de extra alt bir menu var reis , arkadaşımız ondan bahsediyor. Tv nin markasına göre box un tuşlarına ses ve güç tuşu atayabiliyorsun.
Benimde anlatmak istediğim bu zaten , bu konuda hemfikiriz. Tv yi açıp kapatmak için Google tv olmasına gerek yok. üstte bahsettiğim şey Google tv de olan extra bir özellik .Sadece tv değil, birkaç cihaz türünü daha kontrol edebiliyor soundbar vs.Ama aç/kapa tv destekliyor ise hdmi cec ile yapılabiliyor. Ben mi box s ( ilk nesil) kumandası ile tv'yi aç/kapa yapıyorum.
Yani amaç sadece aç/kapa ise Google TV şart değil sanıyorum.
Mi box sanırım android yüklü olandan. Diğer aldıklarım google tv şeklinde yeni nesil yüklü olarak geliyor. Neden bunu kurmak istiyorum; kumandanın televizyona tanıtımı yeni nesilde var eskide yok. Yani kumanda ile tvyi de açıp kapatabilmek istiyorum.
Doğrudur,Benimde anlatmak istediğim bu zaten , bu konuda hemfikiriz. Tv yi açıp kapatmak için Google tv olmasına gerek yok. üstte bahsettiğim şey Google tv de olan extra bir özellik .Sadece tv değil, birkaç cihaz türünü daha kontrol edebiliyor soundbar vs.
Ben de 3 tane lisanslı 2 tane lisansız cihaz var hiçbirinde tv kapanmıyor, sadece açılıyor. Bir de tv nin sesini kontrol edebiliyorum. Önce de söylediğim gibi ablam daki tv de hem açılıyor hem kapanıyor. Cihazlar ( Google ve Android tv ) Yani Hdmi cec yeterli evet. sadece benim tv de olduğu gibi , bazı tv lerde tuhaflık olabiliyor.Doğrudur,
Arkadaş sadece aç/kapa dan bahsettiği için hdmi cec yeterli olacak diye değerlendirdim.
Çok iyi yeri değişik demek ki hdmi cec bulurum herhalde çok teşekkür ederimAma aç/kapa tv destekliyor ise hdmi cec ile yapılabiliyor. Ben mi box s ( ilk nesil) kumandası ile tv'yi aç/kapa yapıyorum.
Yani amaç sadece aç/kapa ise Google TV şart değil sanıyorum.