Yardım eski donanımlı leptop için işletim sistemi arıyorum

serdarname

Üye
Konular
1
Merhaba bu özellikteki leptop için işletim sistemi arıyorum günlük kullanım için.

Ekli dosyalar

• IMG-20250527-WA0020.jpg
    IMG-20250527-WA0020.jpg
    185.5 KB · Görüntüleme: 122
Bir kaç gün içinde düşük sistemlerde çok verimli çalıştığını ve linux olmasına rağmen Windows kadar kolay olduğunu iddia eden bir işletim sistemini denediğim bir video gelecek, onu da deneyebilirsiniz.

Ama sisteminizde LTSC hızlı çalışmalıydı, belki işlemci yeterince soğumuyor olabilir mi? Çünkü videodaki sistem sizin sisteminizden güçsüzdü ve çok hızlı çalışmıştı.
işletim sisteminin adı ne hocam yada videoyu mu bekleyelim

fikirler değerli benim için ama hocam bende deneme yanılma yolu ile PC yi deniyorum
Haklisin Kardesim Ayni Sekilde Bendede Eski Masa Ustu Expert Marka Ddr 2 2+2 4 Gb Remli Nividia Geforce 610 512 Mb Ekran Kartli Bilgisayarim Windows 10 Yuklettim Kasiyor 500 Gb Ssd Takarsam Windows 11 Proda Kasmayacagini Soyledi Bilgisayarci Arkadasim Rem Bulabilsek 4 +4 8 Gb Remli Olcak Rahat Calisacak Bende Care Ariyorum

Ya bende sizin bilgisayardan daha eski laptop var, yine 4gb ramli. Hafif diye günlük işlerde çekiveriyorum raftan ve win10 da süründürmeden her işimi görüyor, browser, mail, office tarzı. Başka bir sorun olmalı cihazda

Ya bende sizin bilgisayardan daha eski laptop var, yine 4gb ramli. Hafif diye günlük işlerde çekiveriyorum raftan ve win10 da süründürmeden her işimi görüyor, browser, mail, office tarzı. Başka bir sorun olmalı cihazda
2 çekirdekli celeron n3060, samsung evo 870 256 ssd, ddr3 8 gb tek ram var, intel ekran kartı onboard, win11 xlite var , forum haberler , youtube vs işimi görüyor, packardbell ;)

vatan bilgisayardan almıştım

1756384425660

Geri