Eski Bilgisayarınıza Hayat Verin 💻 Lineage Os İle Çok Hızlı Android Pc Box - İnat Çalıştıran Pc

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
219
LineageOS, Android işletim sistemine dayalı, açık kaynaklı ve ücretsiz bir mobil işletim sistemidir. CyanogenMod’un devamı olarak 2016’da geliştirilmeye başlanmıştır.
Ayrıntılar @Sinetech üstadın videosunda..

LineageOS, Android işletim sistemine dayalı, açık kaynaklı ve ücretsiz bir mobil işletim sistemidir. CyanogenMod’un devamı olarak 2016’da geliştirilmeye başlanmıştır.
Ayrıntılar @Sinetech üstadın videosunda..
bizim emektarı yapsak olurmu yada biz becerebilirmiyiz acaba

SA videodan gördüm ve hemen videoyu takip ederek kurulum yaptım fakat başlangıç da "searching for accessories" adlı bir kısım açıldı ve bluetooth aygıtı arayıp duruyor ne iptal ediliyor ne de atlanıyor benim gibi böyle hata alan var mı acaba internette bir çok makale okudum ama bir türlü bu hatayı çözmek için yöntem bulamadım hatanın çözümü ile ilgili bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...

SA videodan gördüm ve hemen videoyu takip ederek kurulum yaptım fakat başlangıç da "searching for accessories" adlı bir kısım açıldı ve bluetooth aygıtı arayıp duruyor ne iptal ediliyor ne de atlanıyor benim gibi böyle hata alan var mı acaba internette bir çok makale okudum ama bir türlü bu hatayı çözmek için yöntem bulamadım hatanın çözümü ile ilgili bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...
Shift + ESC or Ctrl + Alt + Backspace

açılıştaki bluetooth araç arama ekranını geçmek için 2 adet tuş kombinasyonu ;)

*** Bunları yapamazsanız , evdeki herhangi bir bluetooth cihazı mouse hoparlör gib bağlayın geçin ...

Son düzenleme:
biz bu işin üstesinden gelebilirmiyiz ki sizlerin yardımlarıyla bu mümkün olur ancak
Siz hele bir Bismillah deyin, gerisi gelir. Videoda gayet açık. Takıldığınız noktalarda her zaman sorabilirsiniz.

iyi günler kurulumu yaptım fakat bir türlü açılmıyor bu sistemi nasıl kaldıra biliriz pc yi kullanamıyorum şuan

Bunları bir türlü VirualBox yada WmvareWorkstation ile sanal makine kuramadım. :(
Ben boş ssd üzerinde deniyorum çok uzun zamandır böyle emulatörler kullanmadım , kullanan varsa destek olacaktır ;)

eski derken bir sınır olduğunu söylemek istedim, işlemcinizin sse4 desteği olması gerekir. yoksa kurulumdan sonra genellikle açılmıyor, açılsa da işlevi kalmıyor.
2007 yılında duyrulmuş olsa da, 2010 üretimi intel pentium p 6200 gibi işlemcilerde bu destek bulunmuyor mesela. o yüzden kurmadan önce işlemcinizi bir araştırın internette.

Geri