- Konular
- 219
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bizim emektarı yapsak olurmu yada biz becerebilirmiyiz acabaLineageOS, Android işletim sistemine dayalı, açık kaynaklı ve ücretsiz bir mobil işletim sistemidir. CyanogenMod’un devamı olarak 2016’da geliştirilmeye başlanmıştır.
Ayrıntılar @Sinetech üstadın videosunda..
Kenarda duruyorsa, kaybedecek bir şey yoksa..bizim emektarı yapsak olurmu yada biz becerebilirmiyiz acaba
Shift + ESC or Ctrl + Alt + BackspaceSA videodan gördüm ve hemen videoyu takip ederek kurulum yaptım fakat başlangıç da "searching for accessories" adlı bir kısım açıldı ve bluetooth aygıtı arayıp duruyor ne iptal ediliyor ne de atlanıyor benim gibi böyle hata alan var mı acaba internette bir çok makale okudum ama bir türlü bu hatayı çözmek için yöntem bulamadım hatanın çözümü ile ilgili bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...
biz bu işin üstesinden gelebilirmiyiz ki sizlerin yardımlarıyla bu mümkün olur ancakKenarda duruyorsa, kaybedecek bir şey yoksa..
Siz hele bir Bismillah deyin, gerisi gelir. Videoda gayet açık. Takıldığınız noktalarda her zaman sorabilirsiniz.biz bu işin üstesinden gelebilirmiyiz ki sizlerin yardımlarıyla bu mümkün olur ancak
Windows ya da hangi sisteme geri dönmek istiyorsanız onu kuracaksınız .iyi günler kurulumu yaptım fakat bir türlü açılmıyor bu sistemi nasıl kaldıra biliriz pc yi kullanamıyorum şuan
Bios tan bir USB flash bellek veya DVD ile bir sistem kurabilirsiniyi günler kurulumu yaptım fakat bir türlü açılmıyor bu sistemi nasıl kaldıra biliriz pc yi kullanamıyorum şuan
Ben boş ssd üzerinde deniyorum çok uzun zamandır böyle emulatörler kullanmadım , kullanan varsa destek olacaktırBunları bir türlü VirualBox yada WmvareWorkstation ile sanal makine kuramadım.![]()