ESET Mobile Security

Konular
11
Telefon üzerinden aldığım uygulamayı, telefonda kullandığım gibi aynı zamanda TV box ta da kullanabilirmiyim ? Tv Box ta denediğim zaman benden key istiyor. Fakat telefonda kullandığım key'i bulamadığımdan giremedim.

Bende merak ediyorum bunu , bilen biri cevap verir belki :)

Benim telefonda Eset var. Başka bir cihazda denemedim fakat olacağını sanmıyorum, çünkü sözleşmede 1 android cihazı kapsayacağı açıkça belirtilmişti. yanlış hatırlamıyorsam key değil, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıyor. Sizdeki versiyon farklı olabilir belki.

Her program için geçerlilik payı vardır muhakkak ama en azından antivirüs konusunda sadece kendi orjinalini ve gerekiyorsa ücretlisini kullanmayı tercih ediyorum. Bazı denemelerimde farklı yollarla indirilen virüs programının bulamadığını orjinali buluyor. Oradan buradan çok program indirip kullanmışımdır ama antivirüs konusunda benim fikrim bu yönde

Eset ten alınan lisans, aynı mail hesabına bağlı 3 adet cihazda kullanılabiliyor.
Eset türkiyeye mail attım. Onlardan lisans numaramı istedim. Lisans numaramı gönderdiler birde sanırım hesabımı etkinleştirdiler.
O mailleşmeden sonra lisans nımaramı girdim ve 2 adet tvbox ta premium olarak değişti. Yanlız eseti tekrar kurulması gerekiyor.

Merhaba güvenlik yazılımlarını lisanslı kullanmak önemli ama Android TV BOX'ta bankacılık, alışveriş v.s. yapmadığım için kullanıyorum. Kurmak isteyen arkadaşlar için alternatif olabilir.

Uygulama Free olarak gözüksede kullanım aşamasında premium özellikleri kullanabiliyoruz.

Apple mağazada Eset Home uygulaması var. Onu kuracaksınız. Sonrasında box cihazınıza kurduğunuzda ekranda çıkan karekodu telefona okutup telefonfaki eset home uygulama üzerinden lisansınızı aktif edeceksiniz.

ESET VPN KODLARI 30'ar günlük deneme lisanslarıdır.

Deneme Hediyesi ESET VPN30 gün
JE6WCLCH7QSOD4XXWFSD
WPPG59SQTCVXX62XDWLH
YAJEHX5DZ59WR4V51KAI
EGETRUE4QA4VPVMOW4E7
U31Q5HÜMFQ5XWSN3REEF

Geri