ertan1
Paylaşımcı
- Konular
- 10
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
2030 za kadar
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sende silebilirsinarkadaşlar uzun süreli oldugu için paylaşmak istedim sanırım beceremedim admin arkadaşlar isterseniz konuyu silebilirsiniz hata için özürdilerim
nasıl ustam yardımcı olurmusunSende silebilirsin
Altta rapor yazan yere tıkla düzenle yada sil var oradan silebilirsinnasıl ustam yardımcı olurmusun
ilginiz için minnettarımAltta rapor yazan yere tıkla düzenle yada sil var oradan silebilirsin
Rica ederimilginiz için minnettarım
TeşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.2030 za kadar
eyv hocam tşk ederim .Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.2030 za kadar
Ben denedim güzel calısıyor vpn siz Tesekürler ellerinize saglıkSende silebilirsin
Emeklerinize sağlık.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
rica ederim iyi seyirlereyv hocam tşk ederim .
rica edrim iyi seyirlerBen denedim güzel calısıyor vpn siz Tesekürler ellerinize saglık
teşekkürler iyi seyirlerEmeklerinize sağlık.
TesekkurlerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
iyi seyirlerTesekkurler
Bazıları user passdiyor yan paneli varmıTesekkurler
malesefBazıları user passdiyor yan paneli varmı