!!!English Club Tv m3u listelerinde yok!!!

Konular
12
Bu kanalı izleyebilen var mı? M3u listesi paylaşır mısınız?

Bu kanalı izleyebilen var mı? M3u listesi paylaşır mısınız?

bu m3u listesinde RU: English Club adında bir kanal var. Başında RU geçse de içerik tamamen İngilizce ;) Ekledikten sonra tüm kanallar deyip English diye arama yaparsanız kanalı görebilirsiniz.

Bir kaç program tutuyorum box içinde hepsinde farklı güzellikler var, onar göre bu listerleri deniyorum çünkü birinde çalışan diğerinde çalışmıyor...

Bir kaç program tutuyorum box içinde hepsinde farklı güzellikler var, onar göre bu listerleri deniyorum çünkü birinde çalışan diğerinde çalışmıyor...
Eğer durum bu ise hangi uygulamaların hangi durumlarda çalıştığını yeni bir post ile paylaşsan çok güzel olabilir. Box cihazlar ve internet servis sağlayıcıları olsun bazı içerikleri yasaklayabiliyorlar.

Eğer durum bu ise hangi uygulamaların hangi durumlarda çalıştığını yeni bir post ile paylaşsan çok güzel olabilir. Box cihazlar ve internet servis sağlayıcıları olsun bazı içerikleri yasaklayabiliyorlar.
Kesinlikle katılıyorum alternatifsiz olmuyor tüm uygulamalar için hatta dosya yöneticisi bile birkaç tane var box içinde :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri