En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

ENS

Paylaşımcı
Konular
28
Artık hemşirenin masasından kalkma vakti. Konumu açıp çekiliyorum.

En son hangi kitabı okudunuz?
Ne zaman okudunuz?
Yayınevi neydi? Basım yılı neydi?
Ne kadara nereden almıştınız?

Gelsin cevaplar. Sağlıkla kalın. Okuyacağım tüm cevapları. Merak etmeyin.

Kargalar Meclisi
yeni bitti
Martı yayınları / 14. Baskı Ocak 2023
bütün kitaplarımı İzmir Kitap Fuarından alırım.

yeni kıtaba başlıyorum.

1216 sayfa Stephen KING Mahşer kitabı
Altın Kitaplar Yayınevi / 9. Baskı Kasım 2023

Fiyat bilgisi olarak hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Biz kitap fuarına ailece gidip içerde dağılıyoruz. Herkes kendine uygun yayınlara gidiyor. Topluca aldığım için indirim falan derken tam fiyatını bilmiyorum. Kitapların arkaların baktım orada da fiyat yazmıyordu. Ama her sene yüklü miktarda kitap alırız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ENS
sadi şirazinin bostan ve gülüstan
ahmedi faruki serhendi mektubat
ismet garibullah risali kutsiye
ahmet mahmud unlunun itikat risalesi
erzurumlu ibrahim hakkinin marifet name
gazalinin allahin nurunda kalplerin kesmi
imam saranin ölüm kiyamet dirilis
son olarak bunlari okumustum

Kargalar Meclisi
yeni bitti
Martı yayınları / 14. Baskı Ocak 2023
bütün kitaplarımı İzmir Kitap Fuarından alırım.

yeni kıtaba başlıyorum.

1216 sayfa Stephen KING Mahşer kitabı
Altın Kitaplar Yayınevi / 9. Baskı Kasım 2023

Fiyat bilgisi olarak hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Biz kitap fuarına ailece gidip içerde dağılıyoruz. Herkes kendine uygun yayınlara gidiyor. Topluca aldığım için indirim falan derken tam fiyatını bilmiyorum. Kitapların arkaların baktım orada da fiyat yazmıyordu. Ama her sene yüklü miktarda kitap alırız.
Evvelden kitap fuarı olunca hurçla giderdim. Şimdi nerede o günler. :)

Bu arada şu an Technofeudalism:What Killed Capitalism-Yanis Varoufakis kitabını okuyorum. Arkadaş sen seversin diye getirmiş. Yayınevini eve gidince yazarım. Güzel kitap. Bitti bitiyor. 250.sayfa bittiyse 300 küsür bir sayfadır ama sağlam kitap. Beğendim. Ama favori kitaplarım arasına girer mi? Girmez.

ben tarihi entirkaları anlatan kitaplar ve sonu gelmez aşk romanları dışında herşeyi okuyorum ama favori tarzım gizem ve korkudur. sonrasında distopik dünyalar gelir. Hayal gücü yoğun kitapları seviyorum sanırım.

• Beğen
Aslında en son hangi kitabı okudunuz ya da dinlediniz olarak da sorulabilir, malum sesli kitap olayı baya hızlı gelişti bizde :)
En son Elon Musk ın biyografisini anlatan kitabı okudum.

ben tarihi entirkaları anlatan kitaplar ve sonu gelmez aşk romanları dışında herşeyi okuyorum ama favori tarzım gizem ve korkudur. sonrasında distopik dünyalar gelir. Hayal gücü yoğun kitapları seviyorum sanırım.
En son okuduğum yabancı yayınlardan birinde sevdiğim köşe yazarı "Distopyalar Gerçek Oluyor" diye başlık atmıştı.

Fırın 1 ve 2
Yazar : Alexander Gordon Smith

En son okuduğum yabancı yayınlardan birinde sevdiğim köşe yazarı "Distopyalar Gerçek Oluyor" diye başlık atmıştı.
Evet geçmişte izlediğimiz veya okuduğumuz pek çok hayal ürünü bugün normal bir gelişim olarak hayatımızda. Bilim normal insanların hazır olmadığı kadar ilerde. Toplumsal çoğunluğun ihtiyacına ve hazır olmasına göre rastlantısal olaylarla hayatımıza sokuyorlar

• Beğen

Geri