Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
one-mile-chapter-2.jpg

One Mile: Chapter Two

2026 • 1 saat 20 dakika • ABD
Yönetmen: Adam Davidson
Senarist: John Hlavin
Yapımcı: Michael Frislev, Aaron Kaplan, Adam Davidson

Eski özel kuvvetler operatörü Danny, gizemli bir topluluğun kızı Alex'i kaçırması üzerine ıssız bir adaya dönmek zorunda kalır. Düşmanlarının yaptığı planlı saldırılara karşı koyarken beklenmedik engellerle karşılaşır.

6/10

2.filmde heyecan biraz daha azdı.​

the-dreadful.jpg

The Dreadful

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 34dk | Dram, Korku
Yönetmen Natasha Kermani
| Senarist Natasha Kermani
Oyuncular: Sophie Turner, Kit Harington, Marcia Gay Harden

Özet

Güller Savaşı (War of the Roses) döneminde, orta çağ İngiltere'sinde Anne ve zorba kayınvalidesi Morwen, toplumun kıyısında, izole ve zorlu bir hayat sürmektedir. Ancak Anne'in geçmişinden tanıdığı bir adam olan Jago'nun savaştan dönmesiyle hayatları altüst olur. Jago'nun dönüşü, sadece eski defterleri açmakla kalmaz, aynı zamanda gizemli bir şövalye kılığında şekil bulan lanetli ve korkunç olaylar silsilesini de tetikler.

6/10

Game Of Thrones'de tandığımız oyuncular var.Beklentim büyüktü ama senaryo sıkıcı.​

buyuk-cesur-ve-guzel-yolculuk.jpg

Büyük, Güzel ve Cesur Bir Yolculuk

19 Eylül 2025 Sinemada | 1s 49dk | Dram
Yönetmen Kogonada
| Senarist Seth Reiss
Oyuncular: Margot Robbie, Colin Farrell, Kevin Kline
Orijinal adı A Big Bold Beautiful Journey

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Büyük, Güzel ve Cesur Bir Yolculuk, iki yabancı ve onları birbirine bağlayan inanılmaz yolculuğun hikayesini konu ediyor. David, benzersiz bir GPS'e sahip eski arabasıyla gittiği düğünde Sarah ile tanışır. İkisi birlikte GPS'in önerdiği bir yolculuğa çıkarlar. Yol boyunca geçmişleriyle yüzleşir ve boyalı manzaraları keşfederler, bu da daha derin bir bağa yol açar. Geleceklerini düşünürken, ilişkileri hakkında önemli bir kararla karşı karşıya kalırlar.

5.5/10

Çok ağır bir film .Colin Farell var diye baktım.​

hamnet.png

Hamnet

6 Şubat 2026 Sinemada | 2s 5dk | Dram
Yönetmen Chloé Zhao
| Senarist Chloé Zhao, Maggie O’Farrell
Oyuncular: Paul Mescal, Jessie Buckley, Emily Watson

Özet

Yıl 1580 ve küçük İngiliz köyü Stratford-upon-Avon'da Latince öğretmeni olan William Shakespeare, Agnes'e aşık olur. Köyde, Agnes'in aslında bir şifacı değil, bir cadı olduğuna dair söylentiler giderek yayılır. Ama William bunu umursamaz. İkisi birlikte yaşamaya kendilerini tamamen adarlar ve kısa sürede üç çocuk sahibi olurlar. Önce Susanna doğar, ardından kısa süre sonra ikizler Judith ve Hamnet dünyaya gelir. Ancak William için, en azından, aile hayatı hayallerinin sonu değildir. Öğretmenliği bırakıp oyun yazarı olarak çalışmayı arzular. Ancak bu, kırsal kesimde zordur. Bu yüzden Agnes'in teşvikiyle Londra'ya gider. Başlangıçta aile sadece coğrafi olarak ayrılır, ancak daha sonra veba ülkeyi kasıp kavurur ve Hamnet henüz on bir yaşındayken ölür. Bu trajedi, William'ı oğlunun anısına bir oyun yazmaya teşvik eder.

6/10

Bir eser uyarlaması ama film öle ahım vahım bir film değil.​

sesim-geliyor-mu.jpg

Sesim Geliyor mu?

20 Şubat 2026 Sinemada | 2s 1dk | Dram
Yönetmen Bradley Cooper
| Senarist Will Arnett, Mark Chappell
Oyuncular: Will Arnett, Laura Dern, Andra Day
Orijinal adı Is This Thing On?

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Sesim Geliyor mu?, ayrılığın eşiğinde olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Orta yaş krizi ve boşanmanın eşiğinde duran Alex, hayatının yönünü yeniden bulabilmek için New York’un hareketli komedi sahnesine adım atar. Sahne ışıkları altında, hem kendi kırılganlıklarıyla hem de bastırdığı hayalleriyle yüzleşmeye başlar. Öte yandan Tess, yıllarca ailesi için yaptığı fedakarlıkların ağırlığını sorgularken, ortak ebeveynliğin zorluklarıyla ve kendi kimliğini yeniden tanımlama ihtiyacıyla mücadele eder. Bu süreçte ikisi de, aşkın yeniden şekillenip şekillenemeyeceğini, ayrılığın gerçekten bir son mu yoksa başka bir başlangıç mı olduğunu keşfetmeye çalışır.

5.5/10

Bradley Cooper başrolünde oynadığı orta yaşa gelmiş bir çiftin evlilikde heyecanlarının bitmesini anlatan bir drama filmi , sıkıcı buldum.​

LAST-RIDE.jpg

Last Ride

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Dram, Macera
Yönetmen Cinqué Lee
| Senarist Cinqué Lee
Oyuncular: Roman Griffin Davis, Felix Jamieson, Charlie Price

Özet

1982 yılının soğuk kışında geçen hikaye, nadir bir göksel olay sırasında Norveç dağlarının yükseklerinde asılı bir teleferikte mahsur kalan üç Amerikalı çocuğu konu alıyor. Zaten tehlikeli olan durumları, yalnız olmadıklarını fark ettiklerinde daha da karmaşıklaşıyor; teleferikte bir de ceset bulunuyor ve grup, yalnızlık, belirsizlik ve artan hayatta kalma baskısıyla yüzleşmek zorunda kalıyor.

6.5/10

Gerilimi çok olmasa da güzel fena değil​

seytan-cikarma.jpg

Şeytan Çıkarma

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 35dk | Korku
Yönetmen Daniel J. Phillips
| Senarist Daniel J. Phillips, Mike Harding
Oyuncular: John Harlan Kim, Mia Challis, Robin Goldsworthy
Orijinal adı Diabolic

Özet

Bir kadının mucizevi bir tedavi umudu, lanetli bir cadının intikamcı ruhuyla yüzleştiğinde bir kabusa dönüşür. Cadı, onu kötü gücünün bir aracı olarak ele geçirmeye kararlıdır.

6/10

Çerezlik bir korku gerilim filmi ne çok iyi ne çok kötü.​

golgedeki-yildiz.jpg

Gölgedeki Yıldız

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 36dk | Korku
Yönetmen Justin Tipping
| Senarist Zack Akers, Skip Bronkie
Oyuncular: Tyriq Withers, Marlon Wayans, Julia Fox
Orijinal adı Him

Özet

Him, bir hanedan takımının yaşlanan oyun kurucusunun yanında antrenman yapmak için izole bir yerleşkeye katılan, gelecek vaat eden genç bir futbolcunun hikayesini konu ediyor.

6.5/10

Çok farklı bir yapım değişik fena değildi.Spor ve korku temalarını birleştirmiş ilginç.​

Ekran-goruntusu-2026-03-02-204353.png

Stay

IMDB: 3.2
Tür: Korku, Gerilim
Süre: 84 Dakika
Ülke: ABD
Yönetmen: Jas Summers

KONUSU:

Boşanmanın eşiğindeki bir çift, beklenmedik bir şekilde doğaüstü olayların merkezinde bulurlar kendilerini. Bu esrarengiz güçler, günlük yaşamlarını alt üst ederken, çiftin hayatta kalmak ve birbirlerine yeniden güvenmek için zorlu bir mücadeleye girişmeleri gerekir. İlişkilerindeki çatlaklara rağmen, karşılaştıkları tehlikeler, onları birlikte hareket etmeye zorlayarak, hem geçmiş hesaplaşmaları hem de geleceğe dair umutları yeniden değerlendirmelerine yol açar.

4/10

Vasat bir yapım , beğenmedim.​

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
6 bölümlük 1.sezonu bitirdim güzeldi bölümler 30-35 dakika rasında sıkmıyor.

springsten-hiclikten-kurtar-beni.jpg

Springsteen Hiçlikten Kurtar Beni

24 Ekim 2025 Sinemada | 2s 0dk | Biyografik, Dram, Müzik
Yönetmen Scott Cooper
| Senarist Scott Cooper
Oyuncular: Jeremy Allen White, Jeremy Strong, Paul Walter Hauser
Orijinal adı Springsteen: Deliver Me From Nowhere

Özet

Springsteen Hiçlikten Kurtar Beni, ünlü müzisyen Bruce Springsteen’in 1982 tarihli Nebraska albümünün yaratım sürecini konu ediyor. Bruce Springsteen, 30'lu yaşlarının başında hayatının bir dönüm noktasında bulur kendini. Beş albüm çıkardıktan sonra, 1982'de müzikal başarı çoktan gelmiştit. En azından Amerika Birleşik Devletleri'nde, uzun zamandır listelerde yer alan birkaç hit şarkıyla tanınan bir rock yıldızıydı, ancak hayatın güneşli tarafında değildi; tam tersine, Springsteen depresyonla ve bir sürü iç şeytanla mücadele ediyordu. Bu mücadeleyi sanatıyla atlatmaya karar verdi. Böylece, dört kanallı basit bir kayıt cihazıyla yatak odasına kapandı ve hem kendisi hem de sonunda "Nebraska" adını vereceği yeni albümü üzerinde çalışmaya başladı. Sonuç, menajeri Jon Landau ve yapımcı Chuck Plotkin ile ses mühendisi Mike Batlan'ın da aralarında bulunduğu stüdyo ekibinin bile zaman zaman zorlandığı, son derece karanlık bir albüm oldu.

6.5/10

Bruce Springsteen'in biyografi filmi , fena değildi​

BENİ AYA GÖTÜR 👍

THE-BLUFF.jpg

The Bluff

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 42dk | Aksiyon, Macera
Yönetmen Frank E. Flowers
| Senarist Frank E. Flowers, Joe Ballarini
Oyuncular: Priyanka Chopra Jonas, Karl Urban, Ismael Cruz Cordova

Özet

19. yüzyılda Cayman Adaları'nda yaşayan genç bir kadın olan Ercell, adasının korsanlar tarafından işgal edilmesinin ardından geçmişinin açığa çıktığını fark eder ve korsanların işlediği gaddarlıklara karşı savaşmak zorunda kalır.

6.5/10

Klişe konu aksiyonu fena değil​

Ekran-goruntusu-2026-03-05-201031.png

Sev Beni Sev Beni

Yapım Yılı , Ülke ve Süresi: 2026 İtalya 99 Dak.
Oyuncular: Andrea Guo, Bruno Cabrerizo, Luca Melucci, Mia Jenkins, Pepe Barroso

KONUSU:

Özet

Kardeşinin ölümünden sonra yeni bir başlangıç için Milano'ya taşınan June, yeni uluslararası okulundaki kusursuz onur öğrencisi Will'de huzur bulur. Ama Will'in gizli MMA dövüşlerine katılan sorunlu arkadaşı James'le başlayan rekabet, hızla karşı konulmaz bir çekime dönüşür. June güvenli olanla istediğini sandığı her şeyi altüst eden aşk arasında seçim yapmak zorundadır.

6/10

Amazon Prime'dan gençlik filmi ,yani çerezlik .​

ozel-hayat.jpg

Özel Hayat

5 Aralık 2025 Sinemada | 1s 47dk | Dedektif, Dram, Gerilim
Yönetmen Rebecca Zlotowski
| Senarist Rebecca Zlotowski, Anne Berest
Oyuncular: Jodie Foster, Daniel Auteuil, Virginie Efira
Orijinal adı Vie Privée

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Özel Hayat, hastasının ölümü ile ilgili şüpheleri ortadan kaldırmak için kendi soruşturmasını başlatan bir psikiyatristin hikayesini konu ediyor. Ünlü bir psikiyatrist olan Lilian Steiner, yıllar boyunca terapisti olduğu eski hastasının ani ölümüyle derinden sarsılır. Herkes bunun trajik bir intihar olduğunu düşünürken, Lilian bu ölümün ardında çok daha karanlık bir gerçeğin, bir cinayetin yattığına inanmaya başlar. Suçluluk duygusu ve içgüdüsel şüpheleri giderek artarken, Lilian geçmişten gelen bağlarını da arkasına alarak gizli bir soruşturma başlatır. Bu süreçte yardımına, eski eşi Gabriel koşar. İkili, kaybolmuş izleri takip ederken hem kendi geçmişleriyle hem de örtbas edilmiş karanlık sırlarla yüzleşmek zorunda kalır.

5/10

Biraz dedektiflik biraz dram ama sıkıcı bir film sarmadı.​

Friends başladım tekrar. 2-3 senedebir bakarım . Şuan 3. Sezondayım.

Friends başladım tekrar. 2-3 senedebir bakarım . Şuan 3. Sezondayım.

Friends seviyorsan, It's always sunny in Philedelphia öneririm.

Ben de en yeni Solo Leveling adında bir anime izledim. Çok güzeldi.

Friends seviyorsan, It's always sunny in Philedelphia öneririm.

Ben de en yeni Solo Leveling adında bir anime izledim. Çok güzeldi.
It's always sunny in Philedelphia 10 seneden fazla olmuştur bakalı.güzel dizidir.

Hi Jack 2.sezonu bitirdim ilk sezon daha güzeldi , idare eder.

Geri